Nyheder20. november 2017

Sådan lever sugardateren Gina Jaqueline i dag

Gina Jaqueline har mødt en mand - hendes tidligere sugardaddy - som hun kalder sin kæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gina-jaqueline-20112017.jpg
 Foto: DR3/Emma Mattell)

Kan du huske sugardateren Gina Jaqueline fra DR 3-serien 'En sugardaters fortælling'?

Her fortalte den 26-årige stylist og skuespiller, hvordan hun datede og havde sex med rige mænd mod at de forærede hende lyserøde Chanel-tasker og andre luksuriøse gaver og oplevelser.

I ”Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling” er vi med, når Vesterbro-pigen Gina Jaqueline forsøger at jonglere rundt i sit liv, når hun tager en graviditetstest i Ungdomshuset – og når hun fortæller, hvordan hun som 15-årig tog imod et tilbud fra en vidt fremmed mand på gaden og gav ham et blowjob for 2.000 kroner.

Hun fortæller om forholdet til den rige advokat på Strandvejen nord for København og om debuten som sugardater, hvor hun gik hjem med gaver for 8.000 kroner. En anden date endte med, at hun smed alt tøjet og hoppede ud af vinduet.

I aften var hun gæst i 'Aftenshowet', og der fortalte hun, hvordan hun lever sit liv i dag, efter at kameraerne er slukket.

- Jeg har fået en kæreste. En af dem, jeg har mødt gennem sugardating, siger Gina Jaqueline.

- Det er ægte kærlighed. Jeg har aldrig været så forelsket før, fortsætter Gina Jaqueline.

Hun fortæller, at det har haft sine omkostninger at blive kendt fra den ene dag til den anden fra TV.

- Jeg har ikke fået specielt meget direkte had på sociale medier, men jeg har da haft ubehagelige oplevelser. I et supermarked så skubbede en af de andre kvindelige kunder pludselig til mig i kassekøen og løb ud af supermarkedet. Og da jeg var ude at spise med min nyfundne kæreste, så var der en anden gæst, der kritiserede mig højlydt, siger Gina Jaqueline, der er overbevist om, at begge episoder skyldes hendes medvirken i 'Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling'.

Gina Jaqueline: - For mig har det ikke været prostitution

Oplevelserne har fået hende til at tænke mere over, hvad hun gør af hensyn til sin egen sikkerhed.

- Jeg tænker da over det, når jeg har lyst til at gå en tur - om jeg skal vente, fordi jeg måske render ind i nogle ubehagelige typer lige på det tidspunkt, siger Gina Jaqueline i Aftenshowet.

Studievært Mikkel Fønsskov konfronterer Gina Jaqueline med den udbredte holdning, at sugardating blot er en raffineret form for prostitution.

- Jeg har ikke sagt, at det ikke er prostitution. Nogle bruger det som escortservice, men for mig har det ikke været prostitution. Jeg har grebet det an på en anden måde og kalder det 'dating med fordele. Det er en billet til at leve et andet liv, siger Gina Jaqueline til Aftenshowet.

Hun får mange henvendelser fra unge piger om sugardating. De unge piger vil have tips.

- Men jeg vil ikke anbefale andre at sugardate. Det var nemt for mig at gøre det, fordi jeg har været ude for en meget grænseoverskridende oplevelse som 15-årig, men jeg vil ikke anbefale det til andre, siger Gina Jaqueline.

Og ifølge hende selv i 'Aftenshowet' er hun helt færdig med sugardating.

- Jeg har ikke sugardatet i et stykke tid, og jeg vil ikke gøre det igen. Med min kæreste har jeg jo fundet ud af, hvordan det rigtig skal føles. Det har været en øjenåbner, og jeg har ikke lyst til at være sammen med alle mulige tilfældige, siger Gina Jaqueline.

Sponsoreret indhold