Nyheder 20. september 2018

Grædefærdig Gina Jaqueline: - Min egen datter skal aldrig være sugardater

Gina Jaqueline fortæller om et rodløst, problematisk liv
Foto: TV3
    I denne uges 'Til middag hos" er vi i aften nået til den sidste vært - den tidligere sugardater Gina Jaqueline.   Mads Christensen, Naser Khader og Line Baun Danielsen er til middag i Vesterbro-pigens lejlighed, der bugner af tøj og nipsgenstande, der nærmest omklamrer spisebordet, hvor de fire er bænket.  
  Gina Jaqueline har levet hele sit liv på Vesterbro i København, og hendes mor fik hende i en meget ung alder.   - Jeg er vokset op hos min mormor og dels hos min mor, siger Gina Jaqueline.   - Hvorfor er du ikke vokset op hos din mor?, spørger Line Baun Danielsen.    - Min mor fik mig, da hun var 17 år, så hun har også haft behov for noget aflastning, svarer Gina Jaqueline.   - Jeg er gået op og ned ad Istedgade, siden jeg var seks år, og der var mere knald på, mere kulørt og mere beskidt dengang. Den dag i dag er der ikke noget sted, jeg føler mig mere tryg end ved Hovedbanegården og på Istedgade, siger den tidligere sugardater.   Det afføder en reaktion fra Line Baun Danielsen.   -  Jeg skal ikke gøre mig til dommer over noget, men hun har været udfordret på livet, siden hun var lille. At gå rundt på Istedgade som seksårig, det tror jeg ikke, de fleste børn havde fået lov til. Men hun er jo også blevet rå, og den råhed hun har med i livet, har hun formodentlig med fra det, hun har oplevet fra bansben her i det her kvarter, siger den tidligere TV-vært.   Se Gina Jaqueline fortælle om sin barndom:
   
  Gina Jaquelines oplevelser med skolesystemet er et sørgeligt kapitel.   - Jeg har gået på alle skoler på Vesterbro på nær to, som ikke ville have mig, fordi jeg havde fået så dårligt et rygte, som jeg havde. Så droppede jeg fra skole til skole, og det hedder sig, at man har en prøveperiode på tre måneder, og den prøveperiode, den bestod jeg bare aldrig.   - Da jeg begyndte på Matthæusgades Skole begyndte jeg med at smide lærerens nøgler i en rist, så hele skolens nøglesystem skulle udskiftes, og det kostede 200.000, men det betegner ganske godt min skoletid, for jeg havde fået nok på det tidspunkt, siger Gina Jaqueline.   - Når du fortæller om et hav af forskellige skoler, begynder 1.000 alarmlamper at lyse - var det en lykkelig barndom?, spørger Line Baun Danielsen.   - Nej, det var det ikke, og det var det ikke af mange årsager. Det har jeg heldigvis også fået mulighed for at fortælle lidt om i en bog, jeg lige har skrevet, svarer Gina Jaqueline.   Igen bliver Line Baun Danielsen berørt af situationen.   - Gina har haft rigtig mange kampe, og det gør faktisk rigtigt ondt i min mave, da hun fortæller, hvor mange skoler hun har gået på, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke blev rørt på min moderlige ømhed og bekymring, siger Line Baun Danielsen.   Se Gina Jaqueline fortælle om sin skolegang:
   
  Så kommer Mads Christensen på banen med spørgsmål til værtinden.   - Gina, vi skal høre noget om dig, nu er det dig, der er på risten. Jeg er nysgerrig efter at høre din definition på en sugardater. Nu er det et kapitel, der ligger bag dig, men det er det, der har positioneret dig i denne sammenhæng, siger SE og HØRs modebetjent.   - For mig har det været alt fra næsten rendyrket prostitution, hvor jeg har fået 50.000 kroner for at tage med til en fødselsdag, og til at jeg har mødt den person, som jeg allerbedst kan li' i hele verden, så for mig har det været begge dele. Jeg tror, det kan være prostitution, og det kan være dating med fordele - det kan være alt muligt, siger Gina Jaqueline.   - Jeg mødte jo dig fuld af fordomme. Ikke på den måde hvor jeg dømmer dig, men hvor jeg tænker, hvis du var min datter, så ville jeg have gjort alt for, at du ikke havde valgt den levevej. Hvis du havde været din egen mor, hvad ville du så have givet dig selv af råd?, spørger Line Baun Danielsen.   - Min egen datter var aldrig endt i den situation, for så havde jeg passet på hende og hun havde haft en far, der ville passe på hende, siger Gina Jaqueline tårevædet.   Se klippet med den tårevædede Gina Jaqueline:
  Se 'Til middag hos' på TV3 klokken 19.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

Sponsoreret indhold