"Gift ved første blik"-Kathrines elever holdt polterabend for hende

(Foto: Marianne Overaa/DR)

Den 25-årige folkeskolelærer Kathrine Kelså meldte sig til dette års udgave af TV-programmet "Gift ved første blik", og efterfølgende fik hun at vide, at hun skulle giftes med en mand, hun aldrig have mødt.

"Gift ved første blik"-fans vil vide, at det eksperiment endte med en lykkelig slutning, for Kathrine endte med at forblive gift med Michael Harders - og parret ser på deres blog tilbage på et begivenhedsrigt 2018

I blogindlægget ser vi blandt andet Kathrine på forsiden af fagbladet Folkeskolen, hvor det bliver fortalt, at hendes elever holdt polterabend for hende. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

I et interview med Folkeskolen fortæller Kathrine om de overvejelser, hun gjorde sig, da hun meldte sig til progammet: For hvordan ville hendes elever og deres forældre reagere, når de så hende blive gift på TV?

Planen var, at Kathrine ville vente med at fortælle om sin deltagelse i "Gift med første blik", når programmet blev sendt efter sommerferien, men en kollega var for åbenmundet, og derfor måtte hun forklare sin 5. klasse, hvordan det hang sammen, at hun skulle giftes, selvom hun ikke havde en kæreste. 

Fredagen inden hun skulle giftes, trådte hun ind i et klasselokale, der var pyntet op, og der blev serveret saftevand. Hendes elever havde arrangeret polterabend og gav hende en gave. 

- Jeg blev så overrasket og blev så glad. Det er dejligt at vide, at jeg har så stor opbakning fra forældrene. Det var helt fantastisk, fortæller Kathrine til Folkeskolen

Kathrine, der også var blevet nomineret til Politikens Undervisningspris, fortæller, at både elever og forældre fulgte med, da hun blev gift for åben skærm. 

- Jeg fik beskeder fra forældrene om, at jeg virkede sød og empatisk. At jeg var god til at kommunikere. Der var en dreng, som kom hent til mig og sagde, at han skulle sige fra sin mor, at jeg var smuk i brudekjole. Der var meget opmærksomhed, men det var kun positive reaktioner, fortæller hun til Folkeskolen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close