Reality 12. august 2021

Freja Benedikte stopper på OnlyFans: Mick vil ikke have det længere

Realitydeltageren oplyser, at kæresten, Mick Skov, selv har været inde over oprettelsen af hendes OnlyFans-profil - men efter hans holdning har ændret sig, har Freja Benedikte valgt at slette den
Foto: Søren Lamberth

- Det her er noget, jeg gerne vil. Han må gøre op med sig selv, om han kan leve med det.

Sådan sagde Freja Benedikte til SE og HØR, da hun for få dage siden oprettede en profil på amatørpornositet OnlyFans.

Men nu har piben fået en anden lyd. Når alt kommer til alt, vil realitydeltageren nemlig alligevel ikke ofre kærligheden for sin nye hobby, så nu er det slut med at tjene penge på afklædte fotos.

- Mick var med inde over, at jeg skulle have en profil på OnlyFans. Jeg havde aldrig gjort det, hvis han havde sagt nej. Nu er det så kommet derud, hvor jeg stopper min OnlyFans, fordi han ikke vil have det længere, siger Freja Benedikte.

Foto: Søren Lamberth

Mick Skov og Freja Benedikte fra "Singletown" på rød løber til Reality Awards. Foto: Søren Lamberth

- Det er rigtig ærgerligt, for det var noget, jeg gerne ville. Men samtidig lytter jeg også til Mick, og hvis det er sådan, han har det, så er det sådan, han har det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det gør mig virkelig ked af det

I en række stories på Instagram forklarer Freja Benedikte grædende, hvorfor hun lukker den omdiskuterede profil med undertøjsbilleder. Det er dog ikke lukningen af indkomstkilden, der får tårerne til at trille, fortæller hun:

- Det, jeg er mest ked af det over, er, hvordan I kan svine mig så meget til og gøre mig til et usselt menneske. Det gør mig virkelig ked af det, for det er slet ikke sådan, jeg er.

- Jeg er blevet fremstillet så dårligt. Det var jeg nok også godt klar over. Men jeg var ikke klar over, at det ville påvirke mig så meget.

Det var efter udmeldingen om oprettelsen af OnlyFans, at Freja Benedikte blev lagt for had, og hun har modtaget mange grimme og ubehagelige beskeder.

- Til alle jer, der har skrevet de beskeder: I er selv usle. Helt ærligt. Det er ikke fair at behandle andre mennesker sådan her. Jeg elsker Mick af hele mit hjerte, og jeg ville aldrig nogensinde gøre det her mod hans vilje. Det er også derfor, jeg stopper nu.

Sponsoreret indhold