Reality24. marts 2021

Se billederne: "Singletown"-stjernen Mick Skov i vild forvandling

Mick Skov brød igennem reality-lydmuren i "Singletown", hvor han afslørede, at han er født som pige. Nu afslører tv-stjernen billeder af den forvandling, han er gennemgået.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I "Singletown" mødte danskerne for første gang Mick Skov, som ærligt og åbent fortalte om, at han har skiftet køn fra kvinde til mand.

Siden tv-debuten i sommer har den populære realitydeltager fortalt åbent og ærligt om sin forvandling.

- Jeg startede på hormoner, da jeg var 19 år. Men det her med at lade håret falde og tøjmæssigt, var det, da jeg var 11-12 år gammel, afslørede Mick dengang.

Læs mere her:

På sin Instagram-profil har Mick siden tv-debuten delt sit liv særdeles ærligt med sine mere end 12.000 følgere.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20201016_wen_-_singletown_20.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Mick var sammen med kæresten Freja en af de mest populære deltagere i Discovery+-satset "Singletown", som i øjeblikket leder efter medvirkende til en sæson mere (Foto: Kaspar Wenstrup)

Her han blandt andet også åbnet om, at han som ganske ung blev udsat for seksuelle overgreb. Noget, som Mick har uddybet over for SE og HØR.

Læs hele den historie her:

Nu er den populære tv-fyr så igen hudløst ærlig. Det sker på hans Instagram-profil, hvor han har delt et billede af sig selv for ti år siden.

Jeg ser næsten to vidt forskellige mennesker på de her billeder. Det er helt urealistik at tænke på, hvordan jeg havde det, dengang billedet til venstre blev taget, skriver Mick og fortsætter:

- Jeg var omkring 14-15 år, og det var absolut en af de slemmeste perioder i mit liv, hvor mine bryster var kommet frem, menstruationen havde været der i et par år, og min krop voksede sig mere og mere i den feminine retning.

Du kan se de ærlige billeder her:

Sponsoreret indhold