Endnu en realitydeltager tager springet: Freja Benedikte opretter OnlyFans

Mick Skov og Freja Benedikte fra \

Foto: Søren Lamberth

SENESTE: Nu reagerer Mick Skov

Først var det Fie Laursen - så Michelle UlrichsenCecilie Harder og Maja Bebe - og nu er Freja Benedikte hoppet med på den roligt voksende bølge af danske realitydeltagere, der opretter sig på OnlyFans.

Amatørpornositet, hvor brugere mod betaling kan abonnere på frækt indhold fra diverse profiler, fik i går selskab af "Singletown"-deltageren, der i dag har delt nyheden med sine fans og følgere.

- Jeg har tabt mig meget og synes, at jeg har fået en lækker krop, så hvorfor ikke vise den frem, forklarer Freja Benedikte på Instagram.

Hun afslører samtidig, at det er noget, hun har overvejet i et stykke tid, og at en af grundene til, at hun har oprettet profilen på OnlyFans er, at hun gerne vil have "normale" billeder på Instagram og mere udfordrende på den nye platform, så de to ting er adskilt.

Sådan så Freja Benedikte ud i oktober 2020. Foto: Kasper Wenstrup

Og sådan ser Freja Benedikte ud denne sommer. Her er hun fotograferet til Reality Awards sammen med kæresten, Mick Skov. Foto: Søren Lamberth

Om det bliver til mere end udfordrende billeder, vil Freja Benedikte ikke afvise.

- Det er billeder i undertøj. Så må vi se, om det bliver til mere. Jeg lægger roligt ud og vil gerne have mig selv med hele tiden. Jeg kommer ikke til at mødes med nogen eller have sex med nogen, forklarer realitydeltageren og tilføjer:

- Og jeg fortæller Mick alt.

Maja Bebe har derimod slået fast, at hun ikke kommer til at lave sexvideoer på platformen.

- Jeg har tidligere udtalt, at jeg aldrig ville oprette en profil derinde, men da jeg er blevet oplyst om, at det kan bruges til andet, end hvad Fie (Laursen red.) bruger det til, har jeg oprettet mig, så jeg mere frit kan fremvise mine tatoveringer og fitness/lingeri, har hun tidligere sagt til SE og HØR.

SENESTE: Nu reagerer Mick Skov

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close