Fræk ferie: Klara Montes viser formerne frem

Foto: Kaspar Wenstrup

Sommeren synger på sit sidste vers, og inden vi ser os om danser vi rundt om juletræet med brun sovs i mundvigen.

Derfor udnytter influencere og realitydeltagere som Klara Montes i disse dagen solen og det gode vejr til at få taget en masse letpåklædte billeder til deres Instagram-profil.

Generelt er der en overflod af fyre i bar overkrop og piger i bikini om sommer, når man swiper ned ad ens Instagram-feed.

Men lige når det kommer til Klara, så er det nok de færreste, der brokker sig over, at hun smider tøjet.

Paradisoen er lige nu på ferie under varmere himmelstrøg i den sydfranske by Nice. Og derfra deler hun glædeligt ud til sine mere end 140.000 følgere.

På "Paradise Hotel" blev Klare fremstillet som en smule hellig, og flere af de andre gæster kategoriserede hende som decideret kedelig.

Ovre på Instagram er den 19-årige skønhed dog langt fra kedelig.

Artiklen fortsætter under billedet...

Hvis der skulle sidde en fyr eller to derude, som godt kunne tænke sig at score Klara, så er der måske håb forude. I længere tid har der nemlig gået rygter om, at hun skulle være slået op med sin kæreste Sean Bornkessel, som også har været med i "Paradise Hotel".

Selv afviser den veldrejede godte dog at tale om forholdet til Sean. Seneste spurgte SE og HØR på Roskilde Festival, om Klara stadig var sammen med den mørkhårede fyr.

Også her var svaret, at det havde hun absolut ingen kommentarer til.

Til gengæld fortalte hun sammen med reality-veninden Maja Bebe, hvordan hun vil scores:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close