Paradise Hotel31. maj 2019

Sarah tager Miss Paradise-titlen: Jeg ville bare vinde over Klara

Det blev Sarah, der løb med titlen som Miss Paradise 2019 på "Paradise Hotel"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-05-29_kl._13.52.38.png
 Foto: TV3

I aftenens afsnit af "Paradise Hotel" blev vinderen af Miss Paradise fundet. Det blev smukke Sarah Tiedt, der løb med titlen.

Og det kom bag på den tatoverede brunette, for hun ser ikke sig selv som den helt typiske Miss Paradise.

- Jeg var selv mega overrasket over, at jeg vandt. Jeg er en hel anden type end dem, som tidligere har vundet Miss Paradise. Jeg er en atypisk Miss Paradise. Dem, der normalt vinder, det er normalt dem, som har et meget naturligt look - sådan Elina, Jasmin og Klara-typer. Der er jeg jo virkelig anderledes. Jeg er solbrun, har helt mørkt hår, bruger mega meget make-up og har tusset hele mit ene ben. Jeg er en anden type, og det overraskede mig, at jeg løb med titlen, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-05-29_kl._14.01.26.png

Sarah sender flirtende blikke til drengene under sin catwalk (foto: MEGA)

Og netop at hun typemæssigt er langt fra de fleste af dem, som tidligere har taget titlen, gjorde for alvor, at konkurrencemennesket i Sarah blev vakt til live.

- Det var mega nice, at jeg løb med titlen. Jeg kunne ikke bære, hvis Klara løb med titlen, fordi det jo typisk er de piger, der minder om Klara, der vinder Miss Paradise. Og jeg tror lidt, at alle havde en forventning om, at Klara ville vinde, fordi hun er den pige, hun er. Hun skiller sig lidt ud, fordi hun virker lidt tilbageholdene - selv om hun ikke rigtig er det, forklarer Sarah.

Sarah mener selv, at hun har været med til at rykke ved opfattelsen af, hvordan man skal være, hvis man skal vinde Miss Paradise.

- Det er fucking nice og mega lækkert altså. Jeg havde ikke forestillet mig, at jeg skulle vinde den. Jeg tror, at det giver noget nyt til programmet. Jeg tror lidt, at de fleste tænker, at de ikke vinder Miss Paradise, fordi der altid er en type med f.eks. som Klara. Man tænker bare fra start, at "årh, den vinder Klara", ikke? Nu har jeg bevist, at det ikke behøver være den type pige, der vinder den titel, siger hun.

[node:aller-poll]

Sarah fortæller, at det værste ved Miss Paradise-oplevelsen var talen, mens hun allerbedst kunne lide at få taget billeder til photoshootet. Og så var det faktisk slet ikke meningen, at hun skulle gå op i at tage titlen som Miss Paradise.

- Da jeg tog hjemmefra, var jeg ligeglad med den titel. Jeg ville vise alle, der ser "Paradise", at en pige sagtens kan styre taktikken og ikke behøver at gøre, hvad drengene gør. Da jeg så nåede til Miss Paradise-ugen frygtede jeg det faktisk. Men vi så kom igang, fik jeg et flow i kroppen, og så ville jeg virkelig gerne vinde - og så blev det: Okay, jeg skal bare ikke tabe til Klara.

Og dermed har vi fundet en ny Miss Paradise, som i 2019 hedder Sarah Tiedt.

Sponsoreret indhold