Paradise Hotel 26. april 2019

Enige paradisoer: Klara var kærester med Sean under "Paradise"

Flere af årets paradisoer er mere eller mindre sikre på, at Klara og Sean har været kærester, mens Klara har opholdt sig på "Paradise Hotel"
Foto: TV3

I dagens afsnit af "Mit Paradiso Liv" vender nogle af paradisoerne tilbage til "Paradise Hotel" for en stund. De skal nemlig ud i en omgang Pandoras Æske. 

Men som vi alle ved, så er opholdet på "Paradise" færdigt, og det betyder, at paradisoerne kan gå hinanden på klingen i mere personlige spørgsmål - og dét gør de! 

Sara åbner ballet med at spørge Klara, om man må deltage i "Paradise Hotel", når man stadig har noget med sin ekskæreste. 

Det begrunder hun med, at hun er overbevist om, at Klara og Sean stadig var kærester, mens Klara befandt sig på "Paradise Hotel".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som de fleste nok ved, så har Klara og Sean tidligere været kærester, og turtelduerne har genfundet kærligheden efter Klaras hjemkomst til Danmark.

Det fortalte de til "Paradise"-premieren i videoen, som du kan se herunder: 

Artiklen fortsætter under videoen

Også Jonass og Teitur så tvivl om Klaras singlestatus på hotellet. Og især Teitur er helt overbevist om, at hun ikke har været single på hotellet. 

- Da Klara siger, at hun har været single på hotellet, ved jeg godt, at det er en løgn. Det første hun gør, da vi kommer hjem igen, det er, at hun råsnaver med Sean i lufthavnen. Så hun skal lige få styr på sin historie, siger han. 

Du kan se "Mit Paradiso Liv" på Viafree, og så kan du se, hvad Klara siger til anklagerne om, at hun har deltaget i "Paradise Hotel" på et falsk grundlag herunder: 

Sponsoreret indhold