Forsidefruer28. september 2018

Amalie raser over "Forsidefruer": Udstillet som uansvarlig mor

Amalie er utilfreds med, at gårsdagens afsnit af "Forsidefruer" giver foranledning til at tro, at hun er en uansvarlig mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180829_wen_-_amalie_29-1.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Janni Ree er ikke den eneste, der føler sig skamklippet i "Forsidefruer" - også hendes kollega Amalie Szigethy, 27, raser over, hvordan hun bliver fremstillet i gårsdagens program på TV3.

Afsnittet af "Forsidefruer", der blev vist i går, endte med lidt af en cliffhanger - sådan helt bogstaveligt talt.

Efter Janni og Gunnvørs massive skænderi fortsætter dramaet: Vinden tager fat i Amalies klapvogn, som triller ned ad en skrænt ned mod vandet.

Under skrig og skrål styrter Jackie og en lydmand efter klapvognen, hvorefter programmet slutter, og der reklameres for, hvad der sker i næste uges afsnit.

Som seer foranlediges man altså til at tro, at klapvognen med Amalies datter i triller ned ad skrænten, men på sin private Instagram-profil slår realitystjernen fast, at Josephine IKKE lå i klapvognen.

- Det skal siges, at under HELE opholdet på den glamping-tur (glamourøs camping, red.) sad min elskede, lille pige på min arm. Når hun ikke sad på min arm, var hun omkring mig og mine øjne veg ikke fra hende et eneste sekund under de optagelser, slår Amalie fast på sin private Instagram-profil.

Amalie fortæller, at hun var på legepladsen med Josephine, da vinden rev fat i klapvognen, og den trillede ned af skrænten.

- Da jeg og Jose kommer tilbage, og jeg kan se, der er ro på igen (efter Janni og Gunnvørs skænderi, red.), spørger jeg, hvor min barnevogn er. Hvortil alle grine og fortæller, at den ligger nede i træerne og buskende, og vinden tog den, fortæller den tidligere "Paradise Hotel"-deltager

Derfor fik Amalie sig lidt af et chok, da hun så det færdigklippede program.

- Så her til aften blev mit morhjerte revet itu, fordi produktionen bag har valgt at klippe næste afsnit til, at... (ja, I kan tænke jer til det). Det er forfærdeligt at lade seerne tro det, fortæller Amalie på sin Instagram.

- Jeg havde brug for at fortælle jer alle, at min lille pige SELVFØLGELIG ikke lå i vognen, og hun altså sad på min hofte 24/7, slutter Amalie af på Instagram.

Sponsoreret indhold