Forsidefruer28. september 2018

Janni om "Forsidefruer": Nu er min grænse nået

Janni føler, at hun bliver skamklippet i "Forsidefruer"
https://imgix.seoghoer.dk/janni_ree_3.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

I går rullede det seneste afsnit af "Forsidefruer" over skærmen på TV3, men op til flere "Forsidefruer" er ikke tilfredse med, hvordan programmet er blevet klippet sammen.

Janni Ree, 48, er en af de utilfredse forsidefruer, og hun lufter sine frustrationer på sin blog.

Under overskriften "Nok er nok" anklager hun produktionen bag "Forsidefruer" for at manipulere med sandheden.

- Nu er min grænse nået, jeg har holdt mig tilbage længe. Sandheden er følgende: At produktionen kraftigt manipulerer klipningen af vores optagelser efter forgodtbefindende, skriver Janni på sin blog.

I det seneste afsnit, der er sæsonens femte, ser vi Janni og Gunnvør, der kommer i et kæmpe skænderi.

- De klipper væsentlige dele ud og manipulerer det, så seerne fejlagtigt tror, at jeg er skurken. Det ender med, at man ikke tør åbne munden og sætte sig selv på spil, for så bliver det brugt mod én. Så kan vil alle være ens, spille hellige og være kedelige, lyder det.

Janni slutter sit blogindlæg med at skrive, at hun er godt træt af at se sig selv i "Forsidefruer".

- Det dræner en for energi, at man ikke tør se afsnittet af frygt for, man ikke kan genkende sig selv.

Sarah Louise, der stopper i "Forsidefruer" efter denne sæson, har også tidligere været ude at kritisere produktionen bag realityshowet.

I et indlæg på sin blog fortalte Sarah Louise, at "Forsidefruer" ikke kunne komme længere væk fra virkelighedens verden.

- Jeg så afsnittet og sad igen med den der håbløse følelse af at blive udstillet som noget, jeg ikke er, fortalte Sarah Louise, der også afslørede, at der foregik ulovligheder under produktionen.

TV 3 reagerede på Sarah Louises kritik med følgende udmelding:

- Vi genkender på ingen måde det billede Sarah Louise skitserer på sin blog. Vi følger forsidefruerne over en længere periode og dækker deres liv – herunder også de konflikter, der opstår mellem dem. Vi er fuldt bevidste om, at der altid er to, tre, fire eller fem sider af en sag, hvilket vi på bedste vis forsøger at skildre i programmerne og i vores Viafree-format ”Fruerne uden filter”, hvor Sarah Louise også har haft mulighed for at komme til orde, men dette har hun ikke ønsket, skrev TV3 i et mailsvar til SE og HØR.

Sponsoreret indhold