Amalie Szigethy

Amalie er glad i dag Foto: All Over

Amalie er glad i dag Foto: All Over

Foto: All Over Press

”Du ligner en russisk roulette”, ”du må ikke tage det personlighedsmæssigt” og ”det er der både forlemper og ulemper ved”...

 

”Du ligner en russisk roulette”, ”du må ikke tage det personlighedsmæssigt” og ”det er der både forlemper og ulemper ved”.  Amalie Szigethy blev kendt for sine singulære sprogblomster i ”Paradise Hotel” sæson 6, og siden har hun underholdt Danmark med sjove sætninger, store skandaler og sexet stil.

Den dengang 18-årige brunette indtog første gang vores TV i 2010, hvor Amalie gjorde sig noget upopulær på partyhotellet ”Paradise Hotel” i Mexico. Især fighten med ærkerivalen Stina gjorde Amalie bemærket. Ikke på grund af slagsmål, men på grund af Amalies noget særprægede måde at give Stina en verbal overhaling.  - Du ligner en russisk roulette, sagde den unge brunette hårdt til Stina, og siden har Amalies skæve sprog været både en charme og en kilehæl for realitypigen. Siden har man kunne nyde synet af Amalie i en lang række realityprogrammer som ”Divaer i junglen”, ”Til middag os”, ”Fangerne på fortet”, ”Et ton cash” og naturligvis ”Amalies verden”.

Siger man Amalie Szigethy, må man også sige Peter Birch. Parret mødte hinanden på i det mexicanske paradis, og har siden tumlet rundt i et kaotisk on-off-forhold. Først blev parret gift, efterfølgende anklagede Amalie ham for hustruvold og slæbte ham i retten. Siden trak hun dog anklagen i land og endte selv med en dom for falsk vidneforklaring. Og alt i mens slog de op for hurtigt at finde sammen igen. Og slå op. Igen.  Nu tyder alt dog på at Amalie er endegyldigt færdig med sin ulv, som siden har haft kløerne i mange andre blondine-babes.  

Selvom forholdet med Peter Birch var en turbulent mediestorm, så er vold lang fra Amalies eneste skandale. I 2013 blev en video med Amalie, som forsøgte at skaffe kokain, lagt på nettet. Dette skabte røre i hele Danmarks sladderpresse, og Amalies ekskæreste udtalte sig også i sagen.

- Hun kunne have nogle frygtelige vredesudbrud, hvor hun kunne beskylde mig for alt muligt, men i virkeligheden var det fordi, at hun igen var helt væk. Det var helt sikkert stofferne, som ødelagde vores forhold, fortalte den 30-årige Peter Birch til Her&Nu.

Partyprinsessen indrømmede efterfølgende, at hun havde prøvet stoffer før, men at hun havde fortrudt det.

- Min holdning er faktisk, at man skal holde sig langt væk fra stoffer. Jeg er hverken afhængig eller misbruger af kokain, sprut eller blomstervand. Men ja jeg har prøvet det et par gange og fortryder det i dag, forsvarede Amalie sig med til Realityportalen.dk.

Selvom Amalie Szigethys spidskompetence består i at se blændende godt ud, mens hun gavmildt deler detaljer fra sit privatliv på både Facebook og Instagram, så har hun også gjort sig bemærket på musikscenen. Et album og en håndfuld singler er det blevet til, men vi husker nok bedst hendes katastrofale debut i ”Go’Morgen Danmark”, hvor hun sang ”Du og jeg”.

Hendes optræden blev blæst op i medierne, og siden har Amalie kun optrådt i centre og på diskoteker. Sangerinden håber dog stadig, at hun en dag får en international sang karriere.

Selvom Amalie håber på en karriere indenfor sang, så har den unge realitypersona intet problem med at bruge penge, som om at karrieren fløj afsted. I seerhittet ”Luksusfælden” blev det afsløret, at blondinen på ingen måde havde styr på sin økonomi, og at skat var et ord man brugte om sin kæreste.

- Så spørger hun mig, hvorfor jeg ikke vil have et job i Netto. Jamen søde Sara, hvad skal du selv efter Luksusfælden? Vil du måske sidde i Netto? Udtalte Amalie sig til Her&Nu i forbindelse med programmet.

Lige nu har Amalie gang i flere projekter, fortæller blondinen. Hvad disse projekter består af vil kun tiden vise.

Amalie Josephine Kejser Szigethy
21. august 1991
30 år
Charlotte Lytton Kejser (mor), Thomas Szigethy(far), Alexander Szigethy (bror)
Mikkel Skelskov
Peter Birch
Frederik Fetterlein
Pelle Hvenegaard
Andreas Rye
Scott Timlin
Ronnie Borregaard
Alejandro Montesinos
”Paradise Hotel”
”Divaer i junglen"
”Amalies Verden”
"Forsidefruer"

Find din favorit kendis her:

Close