Forsidefruer21. september 2018

Sarah Louise taler ud om drama i "Forsidefruer": Heksejagt

Forsidefruen tager bladet fra munden og fortæller sin side af sagen, når det kommer til al dramaet i "Forsidefruer"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180908dm_the_voice_18_i_tivoli_059.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

I denne uges afsnit af "Forsidefruer", der blev sendt i går, så vi, at Gunnvør havde inviteret Sarah Louise og Tina til frokost i håb om, at de kunne klinke skårene.

I et nyt indlæg på sin blog fortæller Sarah Louise nu, at gårsdagens afsnit - og "Forsidefruer" generelt - ikke kan komme længere væk fra virkelighedens verden.

Under overskriften "Lidt sandhed om 'Forsidefruerne' og min kommentar til aftenens afsnit" fortæller bloggeren sin side af historien.

- Jeg så afsnittet og sad igen med den der håbløse følelse af at blive udstillet som noget, jeg ikke er, starter Sarah Louise med at skrive.

I indlægget fortæller Sarah Louise også, at hun slet ikke havde nogen anelse om, at den frokost, hun var inviteret til af Gunnvør og Tina, var et forsoningsmøde, og hun følte, at hun blev taget på sengen.

- Ingen havde fortalt mig, at det skulle ligne et forsoningsmøde, hvor jeg igen var omdrejningspunktet, slår hun fast.

I sit blogindlæg udlægger Sarah Louise også sagen som, at det er de andre forsidefruer, der smeder rænker - ikke hende.

- Sandheden er, at der er rigtig mange ting, jeg ikke er gået til offentligheden med, fordi det vil skabe endnu mere drama. Men jer er skuffet over, hvor mange der fuldstændig ukritisk hopper med på en udokumenteret uden beviser heksejagt, skriver forsidefruen på sin blog.

Som konkret eksempel nævner Sarah Louise forsidefruen Janni.

- Da Jannie gik ud og udtalte, at grunden til, vi ikke optog sammen, var fordi de andre piger ikke ville, og jeg var uvenner med alle i hele verden, det var også løgn. Sandheden er, at JEG fik hende skrevet ud af min kontrakt som præmis for min fortsættelse, afslører Sarah Louise.

Sarah Louise lægger ikke skjul på, at hun føler, at hun er blevet programmets syndebuk.

- Størrelsesforholdene af vrede og bagtaleri rettet imod mig er pinligt og ude af proportioner, og ingen ved egentlig rigtig hvorfor de er sure, men det er blevet "moderne", at Sarah er den store stygge ulv, og de er hinandens benzin på et rigtig kedeligt bål af, når stygge kvinder er værst, konkluderer Sarah Louise.

Moderen til tre har tidligere afsløret, at den nuværende sæson af "Forsidefruer" bliver hendes sidste - og hele oplevelsen har været dyre lærepenge.

- Jeg var blevet advaret af mange andre kendte i branchen om at lave tv med flere af disse piger, og jeg lyttede ikke, og det har jeg lært af. Jeg håber virkelig, at folk kan fornemme, at der er noget helt galt her, fortæller Sarah Louse.

- Jeg har eddermaneme været de her frustrede kvindemennesker boksebold i lang tid, og en gang i mellem har jeg også brug for at sige fra. Nu er det heldigvis et overstået kapitel, skriver hun.

Sponsoreret indhold