Trist Sarah Louise udsat for tyveri

Sarah Louise Christiansen sendte au pair-pigen retur til Indonesien, da hun opdagede tyveriet.

Sarah Louise Christiansen sendte au pair-pigen retur til Indonesien, da hun opdagede tyveriet.

Foto: All Over Press

 
 
'Forsidefruen' Sarah Louise Christiansen føler sig udsat for et groft svigt.
 
Det fortæller hun om på sin blog, hvor hun undskylder, at hun har været noget tavs den senere tid.
 
Sarah Louise, der er mor til tre og single, har lige været på 14 dages ferie i Dubai med børnene og sin au pair-pige.
 
Men hvor de var fem der tog af sted fra Danmark til Dubai, så var de kun fire, der vendte hjem.
 
 
Au pair-pigen kom aldrig med retur til Danmark.
 
For det er hende, der ifølge Sarah Louise har svigtet på det groveste og angiveligt begået rehulære forbrydelser mod 'forsidefruen'.
 
- Jeg vil ikke gå for meget i detaljer, men jeg fandt ud af at min aupair stjal fra mig efter første uge på ferien. Jeg tog hende på fersk gerning og det drejer sig både om kontant tyveri og misbrug af mit kreditkort som hun havde koden til, da hun nogle gange har handlet ind for mig, skriver Sarah Louise på sin blog.
 
En uge inde i den 14 dage lange ferie anede Sarah Louise ikke sine levende råd.
 
- Jeg stod jo der med 3 små børn i et andet land og skulle også hjem derfra og melde hende til politiet i Dubai, ville jeg ikke gøre, for så ville konsekvenserne være for voldsomme for hende. Men samtidig kunne jeg heller ikke lægge mig til at sove med hende i vores feriehjem, når vi nu kendte hendes sande natur. Det var SÅ skuffende! Jeg troede virkelig at jeg kunne stole på hende og hun er altid blevet behandlet godt, så det kom utrolig meget bag på mig, skriver Sarah Louise.
 
 
Heldigvis sluttede en veninde sig til Sarah Louise i den sidste uge af ferien, og hun rådgav 'forsidefruen' om, hvordan hun skuolle håndtere den prekære situation.
 
Sarah Louise fyrede au pair-pigen med øjeblikkelig virkning og bookede en flybillet til hende hjem til Indonesien og sdendte hende med taxi til lufthavnen i Dubai.
 
- Hun græd ikke eller fortrak en mine, da hun blev opdaget…hun var iskold og det løb mig koldt ned af ryggen at så kynisk og samvittighedsløst et menneske, har passet mine børn. Jeg har nu meldt hende for tyveri i dk og officielt opsagt hendes kontrakt i dk. Jeg er stadig i chok her en uge efter det er sket, skriver Sarah Louise.
 
 
Hjemkommet til Danmark er hun i tvivl om, hvorvidt hun skal have en ny au pair-pige.
 
- Jeg er så forskrækket over, hvor dårlig en menneskekender jeg åbenbart er at jeg ikke tør tage chancen igen….måske ændrer det sig med tiden, skriver Sarah Louise.
 

Sarah Louise: - Hårdt at deles om børnene

 
Hun blev delemor til tre, da hun og kæresten Michael Handryciak gik fra hinanden sidste år.
 
Hun fortalte i juli 2017, at hun var blevet single, men på det tidspunkt havde hun allerede været single i et stykke tid.
 
 
Hun ønskede dengang ikke at fortælle om årsagen til bruddet med Michael Handryciak, der er far til hendes tre børn.
 
De havde i tre år frem mod bruddet hver deres bolig og har ikke haft samme adresse siden 2014, hvor de tog en pause i forholdet.
 
Nu deles de om børnene, og det kan være en barsk omgang.
 
- Det er så slemt at jeg ikke kan kigge på billeder af dem, når de er væk, for ellers bliver jeg ked af det. Og jeg føler at det er værst med Arthur, fordi han er så lille. De store kan udtrykke deres behov og fortælle far, hvis de har behov for at ringe hjem, men det kan Arthur ikke, fortalte Sarah Louise i september sidste år.
 
De to ældste af hendes børn er hos faren fem dage hver anden uge, mens Arthur er hos sin far hver anden weekend. 
 
Galleri med 'Forsidefruerne' sæson 2:

Forsidefruer - sæson 2

 
 
 
 
 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close