"Forsidefruer" er fyldt med drama, men pigerne hader det

Foto: TV3

"Forsidefruer" havde premiere i går på TV3, og allerede nu tyder noget på, at programmet endnu en gang bliver fyldt med drama kvinderne imellem.

I gårsdagens premiereafsnit var Amalie og Janni til at starte med uvenner, mens Jackie fortalte, hvorfor hun ikke længere snakkede med Sarah Louise.

Men hvordan har kvinderne det selv med alt dramaet? 

Det har SE og HØR spurgt Jackie, Gunnvør og Amalie om. 

- Der kommer til at være meget drama i forhold til de andre sæsoner. Det er som om, at det bliver vildere og vildere, fortæller Amalie, der føler, at hun har ændret sig i forhold til de tidligere sæsoner. 

- Personligt er jeg blevet den type, der måske fjerner sig fra dramaet. Det ser man også i denne sæson, fortæller Amalie. 

Hun går bare sin vej, hvis det bliver for meget, siger hun ligeledes. 

Se interviewet med Amalie herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Det samme gør sig gældende for Jackie Navarro. 

- Jeg har det lidt svært med drama. Jeg er konfliktsky. Men jeg tager det ikke med hjem, når jeg er færdig med at arbejde, så er jeg færdig med at arbejde, fortæller Jackie og fortsætter:

- Selvfølgelig tager jeg det lidt til mig, men jeg har så mange ting, jeg hellere vil tænke på.

Se interviewet med Jackie herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Gunnvør Dalsgaard mener, at der er for meget drama i sæsonen. 

- Mit indtryk er, at drama har fyldt meget i denne sæson. Også lidt for meget, men jeg håber, der også er kommet nogle andre ting med, vi har jo andet at byde på en konflikter, fortæller Gunnvør. 

Det kan også blive for meget for hende. 

- Det kan sagtens blive for meget. Og det har været for meget. Jeg synes ikke det er sjovt. Det er jo et arbejde det her, og det er jo ikke fordi vi skal gå hjem og være kede af det, fortæller Gunnvør. 

Se interviewet med Gunnvør herunder

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close