Sådan har Amalie det med Sarah Louises "Forsidefruer"-exit

Amalie er mor til datteren Josephine fra juli 2016.

Amalie er mor til datteren Josephine fra juli 2016.

Foto: Kaspar Wenstrup

Da sæsonafslutningen på "Forsidefruer" her til aften rullede over skærmen på TV3, betød det også endegyldigt farvel til Sarah Louise, der stopper efter fire sæsoner i det populære realityprogram. 

I aftenens afsnit af "Forsidefruer" afslørede Sarah Louise blandt andet, at det især er Janni og Amalie, hun ikke kan udstå:

- Jeg har jo ikke rigtig et problem med at være i rum med nogen af pigerne, udover Janni og Amalie. De er simpelthen en farlig kombo, man ved aldrig, hvad der kan ske, når de to er i rummet, fortalte hun. 

Og spørger man Amalie, så er de iskolde følelser gengældt: 

- Jeg har jo aldrig været veninde med hende, så det bliver ikke sådan en: "Nu er vi uvenner, men vi bliver nok veninder igen", slår Amalie fast over for SE og HØR. 

Amalie kommer ikke til at savne Sarah Louise, når den næste sæson af "Forsidefruer" skal optages. 

- Så håber jeg på nogle nye optagelser, hvor man ikke skal være nervøs, når man går ind i et selskab, for det må jeg da indrømme, det har jeg lidt været, når jeg skulle sidde til bords med hende, for man ved aldrig, hvad hun kommer og siger, lyder det fra realitystjernen. 

- Jeg ved, jeg ikke er den eneste af pigerne, der har det på den måde, tilføjer hun. 

- Jeg skal ikke have hende i mit liv. Hun har aldrig været i mit liv, andet end at vi var ude at rejse sammen, og det gik ikke, og jeg fik mærket på egen krop, hvilken type hun var. De andre piger advarede mig mod det, forklarer Amalie om sit forhold til Sarah Louise. 

- Jeg har ikke brug for Sarah i mit liv, slår Amalie fast. 

Se Amalie fortælle om sit forhold til Sarah Louise herunder: 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close