Sarah Louise bekræfter: Jackie og jeg taler ikke sammen længere

\

"Forsidefruer" blænder snart op for fjerde sæson.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Den 30. august blænder TV3 op for fjerde sæson af "Forsidefruer", og inden premieren føler Sarah Louise allerede, at der er nogle emner, der skal være på det rene. 

Forsidefruen har før ytret, at hun ikke længere ønsker at være med i det populære realityprogram, men inden hun kan sige endegyldigt farvel, så skal fjerde sæson sendes.

- Jeg ville egentlig helst ikke have været med i sæson 4, da jeg ikke bryder mig om den tarvelige måde, tingene bliver fremstillet på, men jeg havde nogle forpligtelser og aftaler at leve op til, forklarer hun på sin blog

I traileren til sæson fire ser vi også Jackie Navarro fortælle, at hun og Sarah Louise pt. ikke har noget forhold, og den udtalelse er faldet Sarah Louise for brystet. 

- Det kan dog undre mig, at hun har valgt at udtale sig, da hun bad mig om ikke at udtale mig om, HVORFOR vi pt. ikke taler sammen. Vi aftalte at holde det imellem os, og alligevel italesætter hun det så på TV. Til det kan jeg også tilføje, at det er korrekt, at vi pt. ikke taler sammen, fortæller Sarah Louise på sin blog

Årsagen til forsidefruernes uvenskab ønsker Sarah Louise ikke at uddybe: 

- Jeg holder meget af Jackie, det vil jeg altid gøre, og vi har haft vores op- og nedture i vores venskab. Jackie har taget nogle valg i sit liv, som jeg ikke har kunnet forene mig med eller bakke op om, og derfor er der opstået en afstand, fortæller hun på sin blog

Artiklen fortsætter under billedet. 

I sæson tre afslørede Tina Lund også, at hende og Sarah Louises forhold havde forandret sig

I et sæson tre-afsnit af "Forsidefruer" besøgte Janni Ree veninden Tina Lund i Dubai, og her faldt snakken på Sarah Louise. 

Janni Ree fortalte nemlig om den champagnefrokost, som Sarah Louise havde inviteret til, hvor diskussionen mellem Sarah Louise, Gunnvør og Jackie nåede nye højder, og det gav Tina Lund anledning til at fortælle, hvorfor hun ikke længere var gode veninder med Sarah Louise. 

- Der er jo altid drama, når Sarah er der. Det er jo ikke noget nyt. Jeg tror ikke, at hun kan ændre det. Jeg har jo været gode veninder med hende, jeg syntes hun var sjov og sej, men så vender jeg mig om, og så får jeg dolken i ryggen, fortalte Tina Lund og fortsatte: 

- Det gør hun jo med alle. Der er jo ikke én, som hun ikke stikker i ryggen, og én som hun taler pænt om.

Tina fortalte også, hvordan hun havde det med Sarah Louise i dag. Blandt andet skulle Sarah Louise ikke regne med, at Tina ville fortælle hende sine dybeste hemmeligheder. 

- Det venskab vi en gang havde, det er nok blevet mere til, at nu respekterer jeg hende, men jeg kommer ikke til at betro hende noget igen, sagde Tina Lund. 

Sarah Louise har før været i konflikt med pigerne

I første sæson af "Forsidefruer" var Sarah Louise også i konflikt med nogle af pigerne.

Blandt andet kom hende og Amalie ikke særligt godt ud af det med hinanden

- Sarah, jeg har følt, når det er, at jeg har mødt dig ude i byen, så har der været et eller andet. Som om du ikke bryder dig om mig. Det kunne jeg rigtigt godt tænke mig at vide, du skal bare være ærlig, fortalte Amalie i et afsnit af "Forsidefruer"

- Jeg tror jeg har den samme opfattelse af dig, som resten af Danmark har, fortalte Sarah Louise til Amalie. Hun mente nemlig, at Amalie altid bare har været en tosse fra "Paradise Hotel". 

Også Gunnvør Dalsgaard er en af forsidefruerne, som Sarah Louise har været oppe at toppes med

Sarah Louise mente nemlig, at Gunnvør løj om hende i programmet, der bliver vist på TV3. Det skrev Sarah Louise på sin blog

- Jeg har haft det meget frem og tilbage omkring det her drama med Gunnvør som iøvrigt udelukkende er skabt af Gunnvør selv. Jeg havde nok regnet med at folk selv kunne lægge 2 og 2 sammen, men det er ikke tilfældet og jeg bliver sgu så træt i hovedet af at se på, hvordan en jeg troede, jeg kendte, blive ved at koge suppe på ingenting og lyve om mig på tv. Gunnvør siger direkte til de andre piger at hun har fortalt mig ting i fortrolighed som jeg har skrevet om på min blog. Det er løgn, skrev Sarah Louise på bloggen
 
 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close