Forsidefruer13. august 2018

Her er premieredatoen for den nye sæson af "Forsidefruer"

"Forsidefruer" vender tilbage på TV3 om ganske få uger
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/fruerne_campaign_vertical_72dpi_web_01.jpg
 Foto: TV3

Har du savnet "Forsidefruer" de seneste måneder, så er der godt nyt.

TV3 har nemlig netop afsløret premieredatoen for den nye sæson, og der er ikke lang tid til, at de seks kvinder igen vender tilbage på skærmen.

Allerede 30. august kan du nemlig få stillet dine "Forsidefruer"-lyster igen.

Allerede nu virker det til, at den nye sæson kommer til at være spækket med drama.

I et klip fra den nye sæson, som TV3 netop har offentliggjort, kan man nemlig se, at skænderierne fra forrige sæson fortsætter ind i den nye.

- Sarah og jeg, vi har ikke noget forhold lige nu, siger Jackie blandt andet i traileren. De to har tidligere været rigtigt gode veninder, men det virker altså ikke til, at de to er på talefod længere.

Artiklen fortsætter efter klippet

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sæsonafslutningen af "Forsidefruer" i foråret bød både på Amalies graviditetsdrama, og så var seerne tilskuere til et kæmpe skænderi mellem Sarah Louise og Janni, hvor det endte med, at Sarah Louise udvandrede fra Amalie og Jannis fødselsdagsfest.

Og selvom der altså nu er en fjerde sæson på trapperne, så tæller Sarah Louise nærmest ned til, at "Forsidefruer" endegyldigt er slut.

- Mange har spurgt ind til, hvorfor jeg overhovedet er med, men hvis man først har skrevet under på en kontrakt med TV3, så er den desværre ikke bare sådan lige at komme ud af. Jeg har ikke lyst til at kommentere så meget på programmet, jeg glæder mig bare til, at det er et overstået kapitel, skrev forsidefruen på sin blog tidligere i år.

Se billeder af de seks "Forsidefruer" i galleriet herunder

Forsidefruer - sæson 2

null

Sponsoreret indhold