Her er premieredatoen for den nye sæson af "Forsidefruer"

Forsidefruer er tilbage på TV3.

Forsidefruer er tilbage på TV3.

Foto: TV3

Har du savnet "Forsidefruer" på dit TV, så er der gode nyheder. 

Tredje sæson af det populære realityprogram vender nemlig tilbage senere på måneden. 

Helt præcist, så får den nye sæson af "Forsidefruer" premiere den 26. april klokken 20.00.

TV3 bekræftede selv tilbage i februar, at de arbejdede på en ny sæson af "Forsidefruer"

I forrige sæson af "Forsidefruer" bestod holdet af Amalie SzigethyJanni ReeJackie NavarroSarah Louise Christiansen, Tina Lund og Gunnvør Dalsgaard

Og alle seks fruer vender tilbage til programmet i den nye sæson. 

Selvom alle fruerne altså vender tilbage, så har Sarah Louise tidligere fortalt, at hun var i tvivl om, om hun skulle være med igen.

Sarah Louises afsløring komme samme dag, som TV3 havde bekræftet, at der var en ny sæson på vej af det populære realityprogram.

- Vi har faktisk været igang i noget tid, og i starten vidste jeg ikke om ville sige ja, da der især er en person i programmet, jeg absolut ikke stoler på, efter denne person har løjet om mig og i den grad svigtet som veninde, og jeg synes at det var svært at skulle sige ja til at være med i noget, hvor jeg vidste jeg skulle omgåes en person, jeg faktisk ikke har lyst til at være i nærheden af, skrev Sarah Louise på sin blog

Se interview med forsidefruerne herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Hvor meget er egentlig skuespil?

Forud for programmets anden sæson, havde SE og HØR en snak med pigerne om, hvor meget af programmet, der egentlig var skuespil.

- Altså jeg tænker, hvis vi sådan procentmæssigt ligger det op. Så tror jeg, det sådan er 70%, der er ægte. Og det resterende er uægte, fortalte Jackie Navarro til spørgsmålet om, hvor meget der egentlig er den ægte vare. 

At nogle af konflikterne nogle gange kan virke til at være blæst ud af proportioner, kan der være noget om, i hvert fald, hvis man spørger Amalie. 

- Jamen det er virkelighed. Det synes jeg. Men det er klart, du ved. Nogle gange siger vi nogle ting om hinanden, og så kan vi godt overdrive det lidt. Sådan så det er lidt sjovt, ikk, sagde Amalie. 

Også Janni Ree mente, at programmet afspejler virkeligheden. 

- Jeg vil sige, at meget af det er faktisk virkelighed. Altså de følger jo egentlig os i det ting, der sker. Og balladen den er bare opstået, fortalte Janni og fortsatte:

- Selvfølgelig er der steder, hvor de siger: "Kan I ikke lige tage det op?" eller "Kan I gøre sådan?", men ellers vil jeg sige, at det er meget ægte. 

Sarah Louise Christiansen var også meget klar, da hun sagde, at der ikke er noget af programmet, der skuespil.

- Altså der er slet ikke noget, der er skuespil. Men man kan sige, at der er nogle situationer, der ligesom bliver kreeret af produktionen. De kan jo fx bede os om "at nu skal I ses til det her", og så opstår der automatisk nogle ting, sagde Sarah Louise. 

"Forsidefruer" vender tilbage på TV3 den 26. april klokken 20.00.

Se flere billeder af forsidefruerne i galleriet herunder

Forsidefruer - Marts 2017

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close