Officielt: "Forsidefruer" vender tilbage

Forsidefruer er tilbage på TV3.

Forsidefruer er tilbage på TV3.

Foto: TV3

Er du stor fan af "Forsidefruer", så er der godt nyt.

TV3 bekræfter nemlig, at der er en ny sæson på vej af den populære realityserie.

- Vi vil gerne bekræfte at vi p.t optager til en ny sæson af "Forsidefruer", skriver TV3's presseafdeling i en mail til SE og HØR.

I forrige sæson af "Forsidefruer" bestod holdet af Amalie Szigethy, Janni Ree, Jackie Navarro, Sarah Louise Christiansen, Tina Lund og Gunnvør Dalsgaard

Og det bliver mange af de samme fruer, der vender tilbage til programmet. 

Ifølge SE og HØRs oplysninger, så har Jackie Navarro, Gunnvør Dalsgaard og Amalie Szigethy alle tre været en tur i Spanien, hvor de har lavet optagelser til programmet.

I forrige uge var Sarah Louise Christiansen at finde på Skagen Fiskerestaurant på toppen af Illum, hvor hun også lavede optagelser til programmet. 

Også Janni Ree forventes at være tilbage i "Forsidefruer". 

Hvorvidt at "Forsidefruer" endnu en gang har Tina Lund med på holdet vides endnu ikke. 

Se video med forsidefruerne herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Hvor meget er egentlig skuespil?

Forud for programmets anden sæson, havde SE og HØR en snak med pigerne om, hvor meget af programmet, der egentlig var skuespil.

- Altså jeg tænker, hvis vi sådan procentmæssigt ligger det op. Så tror jeg, det sådan er 70%, der er ægte. Og det resterende er uægte, fortalte Jackie Navarro til spørgsmålet om, hvor meget der egentlig er den ægte vare. 

At nogle af konflikterne nogle gange kan virke til at være blæst ud af proportioner, kan der være noget om, i hvert fald, hvis man spørger Amalie. 

- Jamen det er virkelighed. Det synes jeg. Men det er klart, du ved. Nogle gange siger vi nogle ting om hinanden, og så kan vi godt overdrive det lidt. Sådan så det er lidt sjovt, ikk, sagde Amalie. 

Også Janni Ree mente, at programmet afspejler virkeligheden. 

- Jeg vil sige, at meget af det er faktisk virkelighed. Altså de følger jo egentlig os i det ting, der sker. Og balladen den er bare opstået, fortalte Janni og fortsatte:

- Selvfølgelig er der steder, hvor de siger: "Kan I ikke lige tage det op?" eller "Kan I gøre sådan?", men ellers vil jeg sige, at det er meget ægte. 

Sarah Louise Christiansen var også meget klar, da hun sagde, at der ikke er noget af programmet, der skuespil.

- Altså der er slet ikke noget, der er skuespil. Men man kan sige, at der er nogle situationer, der ligesom bliver kreeret af produktionen. De kan jo fx bede os om "at nu skal I ses til det her", og så opstår der automatisk nogle ting, sagde Sarah Louise. 

Hvornår den nye sæson af "Forsidefruer" får premiere på TV3 vides endnu ikke. 

Du kan se billeder af forsidefruerne i galleriet herunder

Forsidefruer - sæson 2

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close