Sarah Louise: FLOV over min lille bitte røv

Sarah Louise Christiansen drømmer om en større bagdel.

Sarah Louise Christiansen drømmer om en større bagdel.

Foto: Kaspar Wenstrup

Kropidealerne ændrer sig konstant, og det er ikke altid nemt at følge med. 

I et nyt indlæg på sin blog ærgrer Sarah Louise, 36, sig over, at hun ikke kan være med på trenden, der for tiden dikterer store, fyldige bagdele. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Sagen er at jeg nu et par gange har taget mig selv i at næsten være FLOV over min lille bitte røv, og det bliver jeg irriteret på mig selv over, for jeg fejler sgu da ikke noget, starter hun med at skrive i sit numse-indlæg

- Men hver dag når jeg scroller igennem min insta (ja, jeg er nok lidt arbejdsskadet), der ser jeg bare den ene store fede røv efter den anden, lyder det misundeligt fra forsidefruen, der nævner bloggeren Irina Olsen og Kim Kardashian som eksempler på stor numse-trenden. 

Artiklen fortsætter under billederne. 

Getting ready this morning with my new lips from the KKW X MARIO

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

Sarah Louise fortæller, at hun i starten var positivt stemt over for trenden med større numser. 

- Men nu er det da næsten som om, at der ikke er "plads til dem med de små pigenumser, lyder det på hendes blog

Forsidefruen understreger dog, at hun ikke vil gøre hvad som helst for at være med på numse-moden. 

- Jeg nægter at få noget smidt i den og træne den større har heller ikke været en succes... min røv VIL bare være lille, og sådan er det, konstaterer bloggeren. 

Den populære forsidefrue har tidligere ytret, at hun ikke længere ønsker at være med i den populære realityshow på TV3

I sidste uge rullede det sidste afsnit af tredje sæson af "Forsidefruer" over skærmen, og i slutningen af programmet blev det afsløret, at der kommer en fjerde sæson. 

Sæsonafslutningen bød både på Amalies graviditetsdrama, og så var seerne tilskuere til et kæmpe skænderi mellem Sarah Louise og Janni, hvor det endte med, at Sarah Louise udvandrede fra Amalie og Jannis fødselsdagsfest. 

Og selvom der altså er en fjerde sæson på trapperne, så tæller Sarah Louise nærmest ned til, at "Forsidefruer" endegyldigt er slut. 

- Mange har spurgt ind til, hvorfor jeg overhovedet er med, men hvis man først har skrevet under på en kontrakt med TV3, så er den desværre ikke bare sådan lige at komme ud af. Jeg har ikke lyst til at kommentere så meget på programmet, jeg glæder mig bare til, at det er et overstået kapitel, skriver forsidefruen på sin blog

En af de andre forsidefruer, Tina Lund, har tidligere beskyldt Sarah Louise for at skabe drama.

- Der er jo altid drama, når Sarah er der. Det er jo ikke noget nyt. Jeg tror ikke, at hun kan ændre det. Jeg har jo været gode veninder med hende, jeg syntes hun var sjov og sej, men så vender jeg mig om, og så får jeg dolken i ryggen, fortalte Tina Lund til Janni i "Forsidefruer" og fortsatte: 

- Det gør hun jo med alle. Der er jo ikke én, som hun ikke stikker i ryggen, og én som hun taler pænt om.

Tina fortalte også, hvordan hun havde det med Sarah Louise i dag. Blandt andet skulle Sarah Louise ikke regne med, at Tina ville fortælle hende sine dybeste hemmeligheder. 

- Det venskab vi en gang havde, det er nok blevet mere til, at nu respekterer jeg hende, men jeg kommer ikke til at betro hende noget igen, slog Tina Lund fast.

TV3 har endnu ikke meldt ud, hvornår næste sæson af "Forsidefruer" får premiere. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close