Hollywood10. april 2018

Cardi B: Min numsedame slog nogen ihjel

Cardi B afslører i et interview, at hun fik ulovlige indsprøjtninger for at gøre sin bagdel større, men det var ikke uden risiko
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08951268.jpg
 Foto: All Over Press

Et velvoksent bagparti er en eftertragtet vare - bare spørg Kim Kardashian, Jennifer Lopez og Nicki Minaj, der er kendte for deres store, velformede numser.

Og hvad man ikke har fra naturens side, må man snyde sig til.

I et nyt interview med magasinet GQ afslører rapperen Cardi B, at hun for nogle år siden fik ulovlige indsprøjtninger for at forstørre sin bagdel, men stedet, hvor hun fik det gjort, var ikke helt fin i kanten.

Den 25-årige hitmager, der netop har afsløret, at hun venter sit første barn, fortæller, at hun for fire år siden, da hun var 21 år, ville have lavet numsen større ved hjælp af indsprøjtninger.

Hun fortæller, at hun tog den drastiske beslutning, fordi en kæreste på det tidspunkt havde været hende utro med en kvinde, der havde en "stor, fed røv", og hun genkalder, at hun betalte 4.800 kroner for at få sprøjtet numsen større i en kælderlejlighed i Queens, New York.

Artiklen fortsætter under billedet.

Cardi B, hvis borgerlige navn er Belcalis Almanzar, fortæller, hvor smertefuldt indgrebet var.

- De bedøver ikke din røv med noget. Det var den mest vanvittige smerte nogensinde. Jeg troede, jeg skulle besvime. Jeg var svimmel. Og så væsker det i fem dage, genkalder rapperen i interviewet med GQ.

Udover den utro kæreste ville Cardi B også gerne have en større bagdel, da hun på det tidspunkt arbejdede som stripper, og de eksotiske dansere med store numser tjente betydeligt mere.

Cardi B fortæller, at hun trods smertehelvedet var tilfreds med resultatet, og hun havde planer om at vende tilbage for at få genopfrisket sin bagdel.

- Da jeg kom tilbage, var damen blevet lukket ned, fordi hun angiveligt havde slået nogen ihjel, fortæller Cardi B.

- Eller nogen døde i hvert fald på hendes briks.

I interviewet sætter Cardi B ikke navn på sin numsedame i Queens, men ifølge Daily Mail er der højst sandsynligt tale om Tamira Mobley, der ved et uheld slog en studerende ihjel i 2013, da hun sprøjtede giftig silikone ind i hendes baller.

Mobley blev fængslet i januar 2018 efter at have kendt sig skyldig i uagtsomt manddrab.

Sponsoreret indhold