Forsidefruer24. september 2018

Obduktion afslører: Det tog livet af Jannis hund

Janni Ree har nu fået svar på, hvorfor hendes hund Bugatti pludselig døde
https://imgix.seoghoer.dk/janni_ree_3.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

I sidste uge afslørede Janni Ree, 48, at hendes elskede hund Bugatti pludseligt var død.

Dødsfaldet kom som et chok for forsidefruen, og derfor valgte hun at få Bugatti obduceret.

Nu afslører Janni så på sin blog, hvad hendes hund døde af.

- Han blev kun seks år, det er jo ingen alder for en mops, skriver hun indledningsvist i sit blogindlæg.

Forsidefruen fortæller, at Bugatti havde været syg og fik antibiotika, men at der intet alarmerende var ved hans sygdom.

- Bugatti har haft lidt snue og hoste, er blevet smittet med kennelhoste, som ikke burde være dødelig. Natten til tirsdag kaster han op, det samme om morgenen og har lidt feber. Jeg drøner til dyrlægen, som konstaterer lidt kennelhoste, så han får et skud antibiotika og skal derefter på pillekur et par dage.

Da Janni er ude at ordne ærinder med sin datter, ringer hendes mand Karsten og fortæller, at Bugatti er død.

- Bugatti ligger død på gulvet ved sin vandskål. Jeg kaster mig ned over ham og græder hjerteskærende. Han er stadig varm, og jeg føler, han er i live og kan mærke mig, fortæller en knust Janni.

Forsidefruen vælger at få obduceret Bugatti.

- Jeg får ikke ro i sjælen, før jeg ved, hvad dødsårsagen er. Tankerne flyver rundt i mit hoved, kunne jeg have gjort noget for at redde ham? Var det min skyld, fordi jeg ikke var hjemme osv.?, fortæller hun på sin blog.

Obduktionen er nu afsluttet, og Janni afslører, hvad Bugatti døde af.

- Bugatti døde af en blodprop i hjertet. Det var tydeligt på obduktionen. Hvorfor sker det for en ung hund? Ligesom mennesker er nogle dyr disponeret for det, forklarer Janni.

Hundens død skete i kølvandet af, at Janni i maj mistede sin far.

- I den tid, hvor sorgen over at miste min far var allerstærkest, var mine hunde en enestående trøst. Jeg har en fantastisk familie og venner, og de har været en uundværlig støtte, men den der fysiske måde, som en hund kan trøste én på ved at komme og lægge sig tæt ind på én, når man har allermest brug for det, er unik, fortæller Janni på sin blog.

Sponsoreret indhold