Janni Ree: Den nye sæson af "Forsidefruer" stikker helt af

Janni Ree med udsigt over Øresund.

Janni Ree med udsigt over Øresund.

Foto: Kaspar Wenstrup

På torsdag er "Forsidefruer" tilbage på TV3, og efter alt at dømme, så kommer seerne til at blive vidner til masser af drama.

Den får nemlig ikke for lidt.

Det fortæller Janni Ree til SE og HØR. 

- Seerne skal selvfølgelig glæde sig til masser af drama og masser af underholdning. Det stikker lidt af i forskellige sammenhænge, fortæller Janni til SE og HØR. 

Allerede da TV3 sendte de første klip ud fra den nye sæson, kunne man se, at der ville være masser af drama.

Blandt andet kunne man høre Jackie, der fortalte, at venskabet med Sarah Louise bestemt ikke var godt.

- Sarah og jeg, vi har ikke noget forhold lige nu, siger Jackie blandt andet i traileren. De to har tidligere været rigtigt gode veninder, men det virker altså ikke til, at de to er på talefod længere.

Selvom det altså ser ud til, at den nye sæson af "Forsidefruer" bliver dramafyldt, er der ikke noget, som Janni Ree fortryder ved den nye sæson.

- Der er ikke noget, jeg fortryder. Jeg synes, at jeg kan stå inde for den jeg er. Jeg er, som jeg er, og jeg tror, at man får, hvad man ser, fortæller Janni til SE og HØR. 

Se interviewet med Janni Ree herunder

Artiklen fortsætter efter interviewet

Sæsonafslutningen af "Forsidefruer" i foråret bød både på Amalies graviditetsdrama, og så var seerne tilskuere til et kæmpe skænderi mellem Sarah Louise og Janni, hvor det endte med, at Sarah Louise udvandrede fra Amalie og Jannis fødselsdagsfest. 

Og selvom der altså nu er en fjerde sæson på trapperne, er der en af fruerne, der allerede nu tæller ned til, at "Forsidefruer" endegyldigt er slut. 

Sarah Louise har nemlig valgt, at hun ikke længere vil være en del af programmet. Den nye sæson bliver hendes sidste. 

- Mange har spurgt ind til, hvorfor jeg overhovedet er med, men hvis man først har skrevet under på en kontrakt med TV3, så er den desværre ikke bare sådan lige at komme ud af. Jeg har ikke lyst til at kommentere så meget på programmet, jeg glæder mig bare til, at det er et overstået kapitel, skrev forsidefruen på sin blog tidligere i år. 

"Forsidefruer" har premiere på TV3 den 30. august klokken 20.00.

Se flere billeder af Janni Ree i galleriet herunder

Janni Ree i bikini på Zanzibar

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close