Forsidefruer19. september 2018

Janni Ree i stor sorg: Jeg fatter simpelthen ikke, at han er død

Forsidefruen har mistet hunden Bugatti
https://imgix.seoghoer.dk/janni_ree_3.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Forsidefruen Janni Ree har mistet sin firbenede ven Bugatti.

Hunden blev blot seks år gammel.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Jeg kan slet ikke forstå det. Jeg fatter simpelthen ikke, at han er død, siger Janni til avisen.

Den lille hund fik tirsdag morgen antibiotika, da den havde feber, men da Janni og Karsten begge skulle ordne et par ærinder ude i byen, kunne de ikke være ved Bugattis side hele dagen.

- Da vi kom hjem, lå han helt stiv foran sin vandskål i køkkenet. Jeg skreg, da jeg så ham. Mine hunde er virkelig som børn for mig. Jeg er totalt i chok over det, der er sket. Karsten er også noget chokeret, han har taget sig en sjus for at sunde sig, siger Janni Ree til Ekstra Bladet.

Hun vil have Bugatti obduceret.

Hårdt år

Det er ikke kun hunden Bugatti, som Janni Ree har mistet i år.

Hun har også mistet sin far, som døde i maj.

Jannis far havde haft kræft i leveren i fem år, og kort før hans død fortalte hun til SE og HØR, at faren ikke havde langt igen.

- Hans organer er så småt stået af, og han er helt gul. Han har fået tappet ti liter væske fra bughulen, og det har også været et pres for ham ikke at kunne komme af med det. Han er på morfin og stesolid og får også noget for tanke-mylderet, for det er jo forfærdeligt at være fanget i sin egen krop uden at kunne tale og give udtryk for, hvordan han har det. Han vil bare gerne dø, men aktiv dødshjælp er jo forbudt, men det er jo forfærdeligt for os at overvære ham ligge der. Det er mega-hårdt, og vi græder hele tiden, og selv Karsten, som er en voksen stærk mand, er også stærkt berørt af situationen, sagde Janni til SE og HØR.

Hun forklarede også, at faren mest af alt bare ønskede at dø. - Selv om han er svækket og ikke kan tale, har han haft kræfter nok til at hive slangerne ud af kroppen flere gange. Han vil gerne dø. Da han stadig kunne hviske, bønfaldt han os om at få lov til at komme hjem og dø i sin lejlighed på Østerbro. Når vi er på besøg græder han, og så må vi tørre tårerne væk, sagde en knust Janni Ree til SE og HØR. Janni Rees far blev 70 år gammel.

Sponsoreret indhold