Kendte 3. juni 2019

Wow! Her er Danmarks frækkeste YouTube-stjerne

Hvis du tror, at den danske YouTube-verden kun bestod af børn og teenagere, der spiser chili, så tager du grueligt fejl. For der gemmer sig i den grad også nogle seværdige kanaler på det populære videomedie
Foto: Dan Mariegaard

Siger man dansk YouTube, er der nok mange, som straks begynder at tænke på overgearede teenagere, der græder over at have spist en stærk chili. Sådan er det dog langt fra - længere.

I dag er det rasende populære videomedie fyldt med alle slags YouTubere, som underholder deres publikum på forskellige måder. En af dem er den blonde godte, Josefine Simone Dahl.

På YouTube har hun mere end 130.000 abonnenter, og hendes videoer bliver set af endnu flere. Den 21-årige netstjerne er rasende populær - både pga. sine evner og udseende.

Ovre på Instagram har hun omtrent lige så mange følgere, og her bliver især de mandlige fans forkælet. Josefine lægger nemlig jævnligt billeder op, hvor hun viser sin flotte krop frem.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

Love this weather

Et opslag delt af J O S E F I N E S I M O N E (@josefinesimonedahl) den

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvis der sidder et par håbefulde fyre derude, som lige nu overvejer at smide en besked i Josefines retning, skal de nok ikke håbe på svar. Hun er nemlig kærester med en anden YouTube-stjerne, Oskar Hole.

Siden de to blev kærester, har de jævnligt lavet videoer sammen, som bliver set mere end 200.000 gange. Men de er ikke alene om succesen.

Josefines storesøster Rebecca, som også laver YouTube-videoer, er nemlig kærester med Elias Hole, som er Oskars tvillingebror. De to fyre står bag hitkanalen "Kender du det".

Her kan du se Josefines seneste video med kæresten Oskar:

Artiklen fortsætter under videoen...

Der sidder helt sikkert mange derude, som er en smule misundelige på, at det er Oskar, der har fået skovlen under Josefine. Og det forstår man godt, når man kigger på hendes billeder på Instagram.

Selv om hun får flere tusinde af likes, når der ryger et mere eller mindre påklædt billede op, er der stadig folk, som skal ytre sig negativt. På flere billeder kan man se profiler, som kritiserer Josefine for at redigere sine billeder og være dårlig til photoshop.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af J O S E F I N E S I M O N E (@josefinesimonedahl) den

Se hele den røde løber fra Guldtuben 2018:

Sponsoreret indhold