Kendte2. juli 2019

YouTube-stjerne amok på Roskilde: Så meget drikker jeg

Hvis der er noget, som gæsterne på Roskilde Festival er glade for, så er det alkohol, og her er YouTube-stjernen Johan Jensen ingen undtagelse. Det er da bestemt heller ikke små mængder, som videoskaberen får hældt i ansigtet

Roskilde Festival og absurde mængder alkohol går bare hånd i hånd. Og selv om man er en stor YouTube-stjerne som Johan Jensen, så holder man sig ikke tilbage.

Hvert år bliver der i en enkelt uge drukket så meget alkohol på en øde dyrskueplads i Roskilde, at selv Stewart Stardust ville sætte foden ned og bede folk om at tage en slapper og en dansk vand med citrus.

Der er selvfølgelig tale om Roskilde Festival, som lige nu løber af stablen.

Her er YouTuberen Johan Jensen til stede, og ligesom stort set alle andre gæster, holder han ikke igen med de gærede dråber.

Da SE og HØR møder ham, bærer hans stemme da også tydeligt præg af, at han har haft to hårde første dage på Roskilde.

Se hele interviewet med Johan Jensen i toppen af artiklen!

Undervejs i interviewet får den unge videoskaber da også fremstammet et estimat på, hvor meget alkohol, han på bare én dag har indtaget på.

- Jeg drak nok cirka en kasse øl og en kasse somersby i går. Men der døde jeg også to gange, lyder det fra Johan.

Og de imponerende - eller skræmmer - mængder alkohol bliver indtaget på flere forskellige måder på vaskeægte festival manér. Det er både med ølbong, i forskellige spil og ved at bunde på gammeldags vis.

Johans festival sluttede dog allerede mandag, da han skal i sommerhus. På Roskilde har han boet sammen med flere venner, men kæresten var ikke med.

Det har dog ikke holdt ham tilbage, når det kommer til at kaste den ene alkoholiske drik efter den anden i hovedet.

- Jeg har en kæreste, der sidder derhjemme. Så ingen ballade - kun mange bajere, griner den dygtige videofyr.

Johans kæreste er netop blevet student, og det er grunden til, at de to i år måtte undvære hinanden på Roskilde Festival.

SE og HØR var til surstrømning konkurrence, hvilket skulle vise sig at være en stor udfordring for vores hårdtprøvede journalist:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold