Reality7. marts 2019

Fie Laursen frygter hemmelig eks

Der er én særlig person, Fie Laursen frygter at gense i "Ex on the Beach"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-10-02_kl._21.00.02.png
 Foto: YouTube / SE og HØR

Fie Laursen har brugt sin pause fra de sociale medier i en villa på Mauritius, hvor hun medvirker i den nye sæson af "Ex on the beach".

Den flamboyante blogger er ikke en del af startcastet, men kommer ind som én af de andre deltageres ekskærster. Det er endnu uvist, hvem den ekskæreste er, men Fie frygter særligt den hemmelige ekskæreste, hun har haft efter Frederik Valeur, men før den nye kæreste Frederik Skovbjerg.

- Jeg har faktisk haft en hemmelig kæreste efter Frederik, som hedder Alexander. Jeg forstår ikke, at der ikke er nogen, som har fanget det, fortæller Fie til SE og HØR, da vi møder hende på Mauritius.

Fie og Alexander så hinanden i tre-fire måneder, og nu frygter Fie altså, at det er Alexander, som venter på hende i "Ex on the Beach".

- Jeg er pisse fucking bange for, at han kommer, fordi vi bare endte i det største skænderi. Og slog op. Og da det blev jul, var det juletid, og jeg vidste godt, at jeg skulle afsted, så jeg vidste godt, at jeg ikke kunne gå ind i noget med ham igen. Men så fik jeg den sjove idé, at han skulle med til julefrokost med min familie, og så kom vi lidt sammen igen, fortæller Fie.

Ville blive hjemme

Forholdet til Alexander var lige ved at koste Fie turen til Mauritius, og hun var endda oppe at snakke med programchefen om at blive hjemme. Det blev dog aldrig aktuelt.

- Så fuckede han heldigvis op og hentede Tinder, imens vi var begyndt at prøve, siger Fie.

Det er ikke til at vide, om Alexander venter på Fie inde i villaen, men alting tyder på, at noget helt andet ventede på hende: nemlig kærligheden. For nu har Fie altså fundet en ny Frederik i sit liv - dog ikke en med efternavnet Valeur.

Sponsoreret indhold