Reality6. marts 2019

Fie Laursen afslører stor hemmelighed

For første gang siden sin pause dukkede Fie Laursen op på den røde løber i går. Og her kunne den tilbagevendte blogger afsløre en stor hemmelighed

I lidt over en måned forsvandt Fie Laursen fra de sociale medier. Ifølge hende selv tog hun en pause for at få ro på og finde sig selv.

Nu må man gå ud fra, at den 22-årige blogger har fundet sig selv, for freden er i den grad ovre. Fie Laursen er tilbage for fulde drøn med ny kæreste og masser af spændende ting at fortælle.

SE og HØR mødte den skandaleramte reality-stjerne på den røde løber til premieren på komedien "Selvhenter" i går. Og det var en særdeles veloplagt Fie, som vi fik en snak med.

- Jeg har det virkelig godt! Jeg har aldrig haft det bedre, end jeg har det lige nu, lød den glade konstatering fra den tilbagevendte YouTube-stjerne.

Aritklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190305_pg_selvhenter_0008.jpeg
 Foto: Peter Grosen

Fie Laursen havde sin veninde, YouTuberen Sophie Helvig, med på den røde løber (Foto: Peter Grosen)

Herefter kom Fie en smule ind på, hvordan hun har mødt sin nye kæreste, Frederik Skovbjerg. Men da der blev spurgt lidt ind til, hvordan deres veje krydsede, så trak hun en smule igen.

- Jeg kan ikke sige så meget. I finder snart ud af det. Der er en uge til, så åbner jeg lidt op, sagde Fie Laursen ganske kryptisk, som hun har for vane at være af og til.

Noget, som Fie dog kunne åbne op omkring, er et indtil nu hemmeligt projekt. Det valgte hun dog at fortælle om til SE og HØR.

- Til sommer skal jeg filme et TV-program... og jeg må ikke hinte til, hvad det er. Men det er mig, der er i fokus sammen med en anden pige. Så det er vores eget program, afslørede Fie om hendes nyeste projekt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Hemmelighedernes æske blev dog ikke for alvor åbnet af den unge TV-person, som stadig holdt meget igen. Hun kom dog med et løfte til sin mange fans.

- Det bliver, uden pis, noget, der aldrig er set i Danmark før. Det bliver det sygeste, fortalte Fie om det nye program, som altså ikke er optaget endnu.

Dronningen af skandaler ville dog ikke ud med, hvilken kanal vi kan glæde os til at se det nye program på. Det må tiden altså vise. Nu er der ikke andet at gøre end at læne sig tilbage og vente på, at Fie toner frem på dit TV.

- Det kommer, og i skal glæde jer, fordi vi har arbejdet på det længe, og nu er det endelig blevet en realitet. Det er det fedeste, jeg nogensinde har skrevet under på at lave, slog den 22-årige reality-stjerne fast.

Kender man Fie Laursen ret, så kan hendes mange fans og følgere nok godt forvente, at hun løbende vil afsløre mere og mere om det fremtidige TV-program.

Se hele interviewet her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold