Fie Laursen og kæresten tager stort skridt

Fie Laursen vender tilbage i \

Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018.

Foto: Thomas Laursen

Skandalebloggeren Fie Laursen har trods sine bare 22 år allerede haft en del kærester. Nu er det den tatoverede fyr Frederik Skovbjerg, som reality-tøsen har kastet sin kærlighed på.

Fælles for samtlige af Fies forhold er, at der hver gang har været ekstremt meget fart på. I 2016 flyttede hun ret hurtigt ind hos sin daværende kæreste, gamer-stjernen Benjamin Crainer.

Det forhold gik som bekendt ikke godt. Og med reality-kæresten Frederik Valeur nåede Fie nærmest ikke at offentliggøre forholdet, før parret havde anskaffet sig en hund.

Kærlighedstempoet er bestemt ikke skruet ned med den nye kæreste Frederik Skovbjerg, som Fie løftede sløret for i sidste uge.

Artiklen fortsætter under billedet...

Forleden fortalte den evigt kontroversielle reality-dame, at hun nu vil adoptere endnu en hjemløs gadehund. Og det blev mødt med en del kritik.

Nu har Fie og Frederik taget et alvorligt skridt i parforholdets udvikling, som man nok normalt venter et par år med. Parret har nemlig købt en bil, efter de har været officielt sammen i under en måned.

- Vi har købt en sød, lille bil, skriver Fie Laursen på sin Instagram-story, hvor hun viser noget af det fælles køretøj frem. Man kan desværre ikke se, hvilken bil den tidligere "Paradise Hotel"-deltager og hendes veldekorerede fyr har erhvervet sig.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie Laursen Instagram

Den nye bil bliver vist stolt frem (Foto: Instagram/Fie Laursen)

Fie Laursen har siden sin "pause" fra de sociale medier sluttede haft enormt meget fart på. Hendes Instagram-profil flyder over med billeder af kæresten og letpåklædte opslag af divaen selv.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den

På sin "ferie" har Fie haft gang i kameraet, og som sædvanlig er hun ikke bleg for at vise sig frem. Noget tyder da også på, at hun har gennemgået et seriøst træningsprogram for at udvikle sådan en popo.

Ellers har skandalebloggeren været på et udvidet photoshop-kursus for influencere og bloggere, der gerne vil have ændret sin krop uden at skulle svede for det.

Se Fie Laursen lege "Jeg har aldrig...":

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close