Reality7. marts 2019

Fie Laursen body-shames: Det er virkelig ikke sjovt

Rigtig mange har en mening om Fie Laursens krop, og nu svarer hun igen.
https://imgix.seoghoer.dk/untitled-1_2.jpg
 Foto: Privat)

Fie Laursen har sluttet fred med den krop, hun igennem rigtig mange år har haft et usundt forhold til. Det er der bare rigtig mange, som ikke helt kan affinde sig med, og det har fået den flamboyante blogger op i det røde felt.

Der er nemlig rigtig mange, der har en holdning til, hvordan hun ser ud. Og det har hun for alvor fået af mærke på de sociale medier, hvor folk ikke er blege for at kommentere på hendes udseende.

- Jamen, de skriver alt muligt. Det har også været i pressen. Realityportalen skriver, at der går rygter om, at jeg er gravid, og at det er der mange, der siger, at jeg ser ud som om, at jeg er det, og at de nok snart skal finde ud af, om jeg er gravid. Jeg har det sådan lidt: Jeg er ikke gravid! Jeg skal nok sige, hvis jeg er gravid. Det er virkelig ikke sjovt som unge kvinde, at folk skriver, at man ser gravid ud, når man ikke er det, siger Fie Laursen til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/untitled-1_2.jpg
 Foto: Privat)

Fie Laursen har efter rigtig mange år sluttet fred med sin krop. Her ses, hvordan Fie ser ud nu, og hvordan hun så ud tidligere (Foto: Privat)

Forud for opholdet på Mauritius, hvor Fie medvirker i "Ex on the Beach", røg hun ud i lidt af et stormvejr, fordi hun reklamerede for en skræmmende vand-kur. Det var dét, der for alvor satte tankerne igang hos hende.

- Jeg fandt bare ud af, hvor forkert det var, det jeg havde gang i. Jeg fandt ud af, at jeg ikke gjorde det for mig selv, men for alle andre, der har en idé om, hvordan man skal se ud. Jeg trippede helt vildt over min krop, og over, at jeg skulle være med i et tv-program, når jeg havde den krop, jeg havde, forklarer Fie.

Men under optagelserne, skete der noget.

- Jeg tror bare, at jeg er begyndt at slappe af, fordi jeg i "Ex on the Beach" blev filmet, som jeg var, i en bikini hver eneste dag, forklarer hun.

Det har taget Fie rigtig mange år at slutte fred med, hvordan hun ser ud, og det er hårdt for bloggeren at se et par år tilbage, hvor hun for alvor så sin egen krop som sin værste fjende.

- På billederne fra dengang, fik jeg rigtig mange likes. Min bloggerkarriere gik op, da jeg postede de billeder. Alle skrev "bodygoals", og at de gerne ville have min krop, men dengang var faktisk der, hvor jeg følte mig allerfedest. I mit hoved var jeg tykkere dengang, end jeg er nu. Og det er det, jeg gerne vil sige: At det kan godt være, at jeg ser tynd ud, men mit forhold til min krop var usundt.

https://imgix.seoghoer.dk/untitled-2.jpg

Her ses, hvordan Fie Laursen ser ud nu, og hvordan hun så ud tidligere (Foto: Privat)

Nu forsøger Fie at gøre op med perfektheden, som for alvor lever på Instagram. Hun indrømmer, at hun fortsat kommer til at redigere sine billeder, og at hun fra tid til anden vil suge sin mave ind, men det uperfekte kommer til at fylde mere fremadrettet.

- Jeg forsøger at lægge humor ind over. Jeg poster rigtig meget, hvor jeg ligger med min kæreste og spiser slik og viser min mave. Selvfølgelig kan jeg også godt lide at poste flotte billeder - det kan alle. Men jeg synes bare, at det er vigtigt, at man ikke kun lægger de billeder op, hvor man suger maven ind. Og jeg ved godt, at jeg også gør det, for jeg skal jo have det til at fungere. Men jeg synes, at det er vigtigt, at man indimellem også husker at vise, at lige nu ligger jeg bare her - uden at suge maven ind - og spiser junk, fordi det gør vi allesammen, siger hun.

Fie har en opfordring til alle

- Der skal sgu være nogle flere, der står frem og viser, at de sidder med hovedet i en pose chips, fordi det er helt okay, slår hun fast.

null

Sponsoreret indhold