Fie Laursen har adopteret gadehund: Det er svært

Fie Laursen

Fie Laursen

Foto: Thomas Laursen

Evigt flagrende og energiske Fie Laursen har fået endnu mere liv ind i sin lejlighed i København. Først flyttede hendes nye kæreste Frederik Skovbjerg ind, og nu har det nyslåede par fået deres første fælles hund.

Lige som med reality-deltagerens første hund Lucky, som hun fik med sin daværende flamme Frederik Valeur, er der tale om en gadehund, som kommer til Danmark fra Rumænien.

Det nye medlem af Laursen-familien har fået navnet Milo, og i går hentede Fie og Frederik deres nye baby. Det første døgn med dansk jord under poterne har ikke været nogen dans på roser.

- Det er ikke et eventyr lige nu, det er en rejse, siger Fie Laursen om Milos første timer. Det gør hun i en længere video på sin Instagram-story.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

I nat kl halv 3 ankom vores lille Milo fra Rumænien... han er 6 måneder og gadehund. Han var meget bange til at starte med, men begyndte at kysse os og vifte med halen halvvejs vi var hjemme. Han rystede og satte kløerne i mig på vej op, men slappede af da Lucky tog imod ham med ro, respekt og tålmodighed. Jeg bliver helt stolt over en hyper hund som Wocky kan være så dygtig til at forstå Milo skal tage det i sit tempo... Lucky var ikke dominant, som kunne have sket. Han lod Milo sove i sengen med os og vifter med halen når han ser ham. Milo er meget pivende og forvirret idag - Men det samme var Lucky da han kom. Vi er lykkelige for vi kan mærke hundene kan sammen og for at Milo viser han finder tryghed i vores arme. Jeg lover i får en masse indhold snart, men lige nu handler det for mig om at fokusere på han falder godt på plads og ikke sidde med mobilen i hånden hele tiden Kys, jeres Fie

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den

Selv om den 22-årige reality-tøs har erfaring med at adoptere en gadehund, som kommer fra hårde kår, så er det hårdere denne gang, end da hun tog sin første hund Lucky til sig.

- Milo har rigtig mange sår på sin krop, og på hans hale har han et hak, som om han er blevet slået. Der er kødsår over alt på hans krop, jeg tror, der er en fire, fem stykker, forklarer Fie om det nye familiemedlem, som har fået en svær start på livet.

Frederik og Fie gør dog alt, hvad de kan for at få deres nye fyr til at føle sig hjemme i kolde Danmark. Det varierer dog meget, hvordan den lille hund har det.

- Han er bange for os, også er han ikke bange for os. Det er pisse hårdt at se ham på den her måde, men det er også rart at se ham blive nysgerrig, siger den skandaleramte blogger.

Det er blevet en mærkesag for Fie Laursen at gøre en indsats for gadehunde, som har det svært. På nuværende tidspunkt har den generøse kendis reddet både Lucky og Milo fra rædselsfulde levevilkår.

- Han var i et shelter, inden jeg fik ham, hvor han er blevet slået med stave og bidt af andre hunde. Det er en opgave det her, men vi er spændte og glæder os bare til, at vi kan se nogle flere fremskridt, slår Fie fast i sin opdatering, som mange af hendes fans har sukket efter.

Fie Laursen forsikrer dog sine mange fans og følgere om, at hun ikke vil give op på lille Milo. Og hun kan da allerede nu også se små fremskridt.

- Jeg kan mærke, at han er meget taknemmelig og glad for at være her, lyder det fra den velomtalte reality-stjerne.

Se Fie Laursen lege "Jeg har aldrig...":

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close