Reality1. maj 2019

Fie efter brud: - Dette er modbydeligt

Fie Laursen fortæller, at Frederik i dag flytter ud, og at hun fremover ingen kontakt vil have med sin ekskæreste
https://imgix.seoghoer.dk/20190313_wen_-_tv3_15.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det er ingen hemmelighed, at forholdet ”Fie + Frederik” har været lettere kaotisk.

Bølgerne er flere gange gået højt mellem det unge par, der ellers nåede at flytte sammen, købe bil og hund og få kærlighedstatoveringer i den korte tid, de var sammen.

Men nu er det altså tilsyneladende helt slut.

I hvert fald skriver 22-årige Fie på Instagram, at Frederik i dag flytter ud, og at hun ikke ønsker nogen former for kontakt med ham fremover:

- Jeg vil ikke udtale mig om hvad der er sket lige nu, men Frederik flytter ud idag og jeg ønsker ingen kontakt til ham. Jeg har oplevet meget i forhold, men dette er modbydeligt, skriver Fie på sin instagram-profil, hvor hun tilføjer, at hun ikke ønsker ”noget offentligt drama”.

- De ting der er sket er noget man tager juridisk - og ikke igennem sladderblade. Jeg håber mine følgere vil respektere dette er min eneste udtalelse - og de vil stoppe med at skrive om vores “GOALS” forhold, for internettet er ikke virkelighed.

Selv om bruddet altså ikke er en let tid for Fie, fastholder hun, at hun ikke er vred, men at hun ønsker at fokusere på sig selv:

- Jeg er ikke vred eller hævn søgende. Jeg er en kvinde, der er såret. Jeg vil rejse mig op stærkere fra hvad der er sket - og jeg opnå retfærdighed, et bedre liv alene og så vil jeg være der FOR MIG SELV. Jeg har lært meget af mine forhold, brud og det med offentligheden og følger med.

null

- Jeg vil ikke knuse et andet menneske, ved at udstille personens handlinger, for så synker jeg ned på et niveau jeg ikke ser mig selv på. Jeg går igennem et HELVEDE lige nu, for at være helt ærlig - Men jeg har de skønneste veninder, familie og mine to hunde.

- Jeg vil i stedet for at vise min sårbarhed og gå i offer rolle for min situation, så tager jeg den uden for søgelyset! Jeg vil i stedet vise kvinder hvordan man rejser sig op og holder sig stærk - og skaber et bedre liv for sig selv.

Under deres korte forhold nåede Fie at møde Frederiks datter Klara, som han har fra et tidligere forhold. Og så nåede de altså også at flytte sammen i en lejlighed i København.

Nu er de flyttet hver til sit, og forholdet er brast.

Sponsoreret indhold