Surprise! "Familien fra Bryggen" vender tilbage på torsdag

Hvis du troede, at du skulle vente helt til efteråret på en ny omgang "Familien fra Bryggen", så kan du godt tro om. Programmet vender tilbage allerede på torsdag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/familien-fra-bryggen-290120.jpg
 Foto: All Over Press

Hvis du gik og ærgrede dig over, at "Familien fra Bryggen" ikke ville blive sendt igen før til efteråret, så er der gode nyheder.

Det afslører Geggo på Instagram.

Det populære realityprogram vender nemlig allerede tilbage nu på torsdag.

- Nåmen, i kan godt huske at vi sagde der kom en ny sæson til efteråret, ikk’? Mange af jer synes at det var ALT for lang tid at vente... Og jeg kan kun give jer ret. Derfor har vi taget beslutningen at give jer et par helt eksklusive afsnit, så i ikke misser starten på min mors eventyr - det startede nemlig helt anderledes end mange af jer tror. Glæd jer til NU på torsdag kl 20 på TV3 - surprise, skriver Geggo på Instagram.

Artiklen fortsætter efter billedet

Geggo har tidligere fortalt, hvorfor det var vigtigt for familien at holde en pause.

- Lige nu holder vi en velfortjent pause – et valg mig og min familie tog i fællesskab. TV3 blev selvfølgelig ikke sure på os – de er vores tv-familie (you know what i mean), og de var helt indforstået med at vi gerne ville holde en pause, selvom de gerne så en sæson her til foråret. De er altid gode ved os, vi føler os aller-oftest 100% forstået, og vi er allesammen meget glade og stolte af at være en del af TV3-familien, skrev Geggo på sin blog tidligere i år.

Den seneste sæson af "Familien fra Bryggen" havde i udbredt grad Geggo og Cengiz som omdrejningspunkt. Her fik seerne nemlig lov til at opleve parrets bryllup i Las Vegas.

Parret mødte hinanden i 2014, da Gengiz arbejdede i en is- og slikbutik på Islands Brygge. De blev officielt kærester på Facebook 12. oktober 2014 - og det strømmede straks ind med lykønskninger til parret.

I begyndelsen mødte seerne ikke meget til Geggos kæreste i "Familien fra Bryggen", men i marts 2015 begyndte han for alvor at tone frem i det populære program. Dengang udtalte en forelsket Geggo, at Cengiz var "the one":

- Jeg er så forelsket. Cengiz er min søde dejlige kæreste. Jeg er overbevist om, at han er 'The One', udtalte Geggo i et afsnit af "Familien fra Bryggen" i slutningen af marts 2015 og tilføjede:

- Cengiz er rigtig god til at håndtere mig og rigtig god, når jeg er en umulius. Og så er han god til at få mig ned på jorden. Vi er bare gode for hinanden. Det er trygt, og det er rart, og jeg er glad.

Se flere billeder af den dejlige familie i galleriet herunder

Familien fra Bryggen - August 2017

Sponsoreret indhold