Familien fra Bryggen17. februar 2018

Løfte fra Geggo: Vi optager "Familien fra Bryggen" igen i år

"Familien fra Bryggen" holder pause i denne sæson, men Geggo lover, at de optager nye afsnit af det populære program senere i år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170905_wen_-_linse_25.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Tidligere i år kom det frem, at vi ikke skal forvente at se en forårssæson af "Familien fra Bryggen".

Linse, Geggo og Cengiz har nemlig besluttet sig for at holde en pause med optagelserne.

Er man stor fan af TV3-programmet, så skal man dog ikke frygte, at der kommer til at gå for lang tid, før man får lov til at se sæson 13 af det populære program.

Geggo lover nemlig, at de genoptager optagelserne senere på året.

Det gør hun i et nyt blogindlæg, hvor hun også fortæller mere om, hvorfor de har valgt at holde pause.

- Vi starter nye optagelser i år, datoen er sat, men den holder jeg liiige lidt for mig selv endnu, sorry guys. Jeg kan dog helt ærligt sige, at jeg faktisk glæder mig til at komme igang med optagelser igen, skriver Geggo på bloggen.

Samtidig fortæller hun også, at TV3 var meget forstående, da familien meddelte dem, at de gerne ville holde en pause.

- Lige nu holder vi en velfortjent pause – et valg mig og min familie tog i fællesskab. TV3 blev selvfølgelig ikke sure på os – de er vores tv-familie (you know what i mean), og de var helt indforstået med at vi gerne ville holde en pause, selvom de gerne så en sæson her til foråret. De er altid gode ved os, vi føler os aller-oftest 100% forstået, og vi er allesammen meget glade og stolte af at være en del af TV3-familien, skriver Geggo.

Geggo og Cengiz har lige nu travlt med deres skønhedssalon La Lotus, hvor de netop har åbnet en webshop.

Den seneste sæson af "Familien fra Bryggen" havde i udbredt grad ægteparret som omdrejningspunkt. Her fik seerne nemlig lov til at opleve parrets bryllup i Las Vegas.

Parret mødte hinanden i 2014, da Gengiz arbejdede i en is- og slikbutik på Islands Brygge. De blev officielt kærester på Facebook 12. oktober 2014 - og det strømmede straks ind med lykønskninger til parret.

I begyndelsen mødte seerne ikke meget til Geggos kæreste i "Familien fra Bryggen", men i marts 2015 begyndte han for alvor at tone frem i det populære program. Dengang udtalte en forelsket Geggo, at Cengiz var "the one":

- Jeg er så forelsket. Cengiz er min søde dejlige kæreste. Jeg er overbevist om, at han er 'The One', udtalte Geggo i et afsnit af "Familien fra Bryggen" i slutningen af marts 2015 og tilføjede:

- Cengiz er rigtig god til at håndtere mig og rigtig god, når jeg er en umulius. Og så er han god til at få mig ned på jorden. Vi er bare gode for hinanden. Det er trygt, og det er rart, og jeg er glad. Du kan se flere billeder af Geggo og Cengiz i galleriet herunder

Geggo og Cengiz - billeder af dem sammen

Sponsoreret indhold