Familien fra Bryggen29. januar 2018

Derfor kommer der ikke en forårssæson med 'Familien fra Bryggen'

'Familien fra Bryggen' holder pause
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/familien-fra-bryggen-290120.jpg
 Foto: All Over Press

Februar plejer at være lig med 'Familien fra Bryggen' efter en lang mørk januar uden, at nogle af de store reality-formater er på plakaten.

Men sådan bliver det ikke i år.

Den 13. sæson lader vente på sig.

Det er ikke fordi TV3, er blevet trætte af den spøjse Brygge-familie, men det er hovedpersonerne selv, der har trukket stikket.

Det fortæller Geggo til realityportalen.dk.

Det bekræftede Geggo og Cengiz også her til aften overfor Realityportalen.dk:

– For første gang i fem år optager vi ikke. Det er ret vildt. I fem år har jeg kørt uden at holde pause overhovedet. Højst lige med en hurtig ferie – så for første gang har jeg lige en pause. Og det er jo os selv, der har valgt at holde pause. TV3 ville rigtig gerne have en sæson nu, men det var os, der valgte at sige, at vi havde altså lige brug for en pause, siger Geggo til realityportalen.dk. Man skal dog ikke frygte, at det er en langsom nedtrapning på vej mod en lukning af programmet. – Det er hvert fald ikke slut med programmet, siger Geggo mens hun, Cengiz, Alba og Linse lige nu bare nyder livet og en vinter uden optagelser. I den forgangne sæson så vi blandt andre Geggo og Cengoz blive gift i Las Vegas. Det skete uden Linse, der ikke var med i bryllupskapellet, fordi hun på grund af sin plettede straffeattest ikke må rejse ind i USA. Linse fik det derfor først at vide i sidste øjeblik, lige før Geggo og Cengiz blev erklæret 'mand og kone'. - Vi holdt det hemmeligt af 2 simple årsager: 1 er fordi hun har taget røven på mig sååååå mange gange i mit liv og surpriset mig - nu havde jeg chancen!, fortalt Geggo om overraskelsen og fortsætter: - En anden ting var, fordi det var en sjov "mission" - at skulle prøve at holde det hemmeligt. Tro mig - hun kunne have fundet på det samme. Og fordi vi vidste, at hun i sidste ende ville kunne grine af det. Sådan er min mor nemlig, siger Geggo. GALLERI - Familien fra Bryggen:

Familien fra Bryggen - August 2017

Sponsoreret indhold