Blev skudt og dræbt: Se Linse Kesslers sidste møde med myrdet ven

Linse Kessler sammen med vennen, der blev skudt og dræbt i januar 2017.

Linse Kessler sammen med vennen, der blev skudt og dræbt i januar 2017.

(Foto: TV3)

Linse Kessler mistede i november sidste år sin elskede mor. Og få måneder senere ramte endnu en tragedie Brygge-kvinden fra ”Familien fra Bryggen”.

I januar i år blev hendes gode ven og kammerat således myrdet i et sommerhus.

Onkel Jurgen – som Linse Kessler kaldte vennen Jørgen Lund – blev skudt gennem vinduet i et gulstenshus i nordvestsjællandske Veddinge Bakker.

I aftenens afsnit af ”Familien fra Bryggen” er kameraerne med under dét, der blev det sidste møde mellem Linse Kessler og hendes gode ven.

Linse Kessler og Onkel Jurgen mødte hinanden for sidste gang, da ”Familien fra Brygge”-kvinden besøgte ham sammen med en anden ven, Niller. Planen var, at Niller skulle have en tur på Onkel Jurgens motorcykel.

Du kan se klippet fra aftenens program nederst i denne artikel.

- Først dør min elskede mor, som jeg ubeskriveligt savner. Jeg kan slet ikke forklare det. Og så går der ikke engang to måneder, så bliver min allerbedste kammerat, Jurgen, skudt af en eller anden kujon, der står ude i haven og skyder ham, fortæller Linse Kessler i aftenens afsnit af ”Familien fra Bryggen”.

- Sidste gang jeg så Onkel Jurgen, det var, da Niller og jeg var oppe hos ham, og Niller fik en tur bag på hans motorcykel.

42-årige Jørgen Lund blev skudt og dræbt 14. januar i et sommerhusområde i nordvestsjællandske Veddinge Bakker. Sagen er endnu ikke opklaret.

Få dage efter drabet gik en rasende og sorgramt Linse Kessler til tasterne.

Facebook skrev hun:

- HVEM HAR SLÅET MIN BEDSTE KAMMERAT IHJEL ??? I dag er min elskede og bedste kammerat gået bort, han blev skudt lørdag aften i sit hjem, gerningsmand/mænd havdeikke nosserne til at komme face to face, nææ, kujonen/erne skød igennem vinduerne og ind, min ven havde ikke En chance for at forsvare sig, skrev Linse Kessler til Facebook-billedet af sin dræbte ven og tilføjede:

- Mine varmeste tanker går til din familie, datter, Trine, kæreste, kammerater og veninder. Min kære, modige, store, flotte fantastiske bedste ven, rigtig god rejse, jeg er med dig i sjæl, og vi ses igen, men ikk' endnu. Onkel Jurgen forever friend.

Se klippet fra aftenens program herunder:

Og her kan du se et stort galleri med billeder af Linse Kessler gennem tiden:

Linse Kessler - billeder fra hendes liv

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close