Familien fra Bryggen16. januar 2017

Linse i sorg: Hvem har slået min bedste kammerat ihjel?

Linse Kessler er i chok og sorg, efter at hun i weekenden mistede en god ven. Hendes kammerat blev på brutal vis skudt og dræbt i sit eget hjem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse1.jpg
 Foto: All Over Press)

Linse Kessler mistede i november sin elskede mor. Og nu har endnu en tragedie ramt den barmfagre ”Familien fra Bryggen”-kvinde.

Lørdag mistede Linse Kessler således sin bedste kammerat, der på brutal vis blev skudt og dræbt i sit eget hjem.

Linse Kessler har mandag delt et billede på sin Facebook-profil, der viser hende sammen med den dræbte ven.

Til billedet skriver Linse Kessler:

- HVEM HAR SLÅET MIN BEDSTE KAMMERAT IHJEL ??? I dag er min elskede og bedste kammerat gået bort, han blev skudt lørdag aften i sit hjem, gerningsmand/mænd havde ikke nosserne til at komme face to face, nææ, kujonen/erne skød igennem vinduerne og ind, min ven havde ikke En chance for at forsvare sig, skriver Linse Kessler til Facebook-billedet af sin dræbte ven og tilføjer:

- Mine varmeste tanker går til din familie, datter, Trine, kæreste, kammerater og veninder. Min kære, modige, store, flotte fantastiske bedste ven, rigtig god rejse, jeg er med dig i sjæl, og vi ses igen, men ikk' endnu . Onkel Jurgen forever friend, skriver Linse Kessler i sin hyldest til sin nu afdøde ven.

Ekstra Bladet har talt med Linse Kessler, der bekræfter, at den 42-årige mand, som lørdag blev dræbt i et sommerhusområde i Odsherred, er identisk med hendes ven.

- Først min mor og nu min bedste kammerat. Det er bare så frygteligt. Og det er så kujonagtigt af dem, der har gjort det, siger Linse Kessler til Ekstra Bladet.

Det strømmer nu ind med kondolencer til Linse Kessler. Billedet har på under en time fået over 350 kommentarer.

Tlibage i november sidste år mistede Linse Kessler sin mor. Mopper døde 21. november efter at have kæmpet mod alvorlig sygdom i flere måneder. Også dengang valgte Linse Kessler at fortælle om sin sorg på sine sociale medier og også dengang væltede det ind med kondolencer fra hendes tusindvis af fans.

Du kan se billeder af Linse Kessler i galleriet herunder:

Linse Kessler - billeder fra hendes liv

Sponsoreret indhold