Familien fra Bryggen24. november 2016

Linse taler ud om Moppers død på TV i aften

Linse Kessler fortæller torsdag aften om livet efter Mopper, der som bekendt sov ind mandag aften omgivet af sin familie.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-49282.jpg
 Foto: All Over

Linse Kessler taler i aften ud om tabet af sin elskede Mopper. Det sker i "Aftenshowet" på DR 1 klokken 19.04 i aften.

Det fortæller "Familien fra Bryggens" pressemedarbejdere Jens Mogensen.

- Jeg forventer, at det kommer til at handle om kærlighed, sammenhold og familie, siger Jens Mogensen til Realityportalen.dk.

I foråret fik Mopper konstateret en livstruende sygdom, og "Familien fra Bryggen" holdt det hemmeligt længe. Først i begyndelsen af september valgte familien at stå frem og fortælle, at Mopper var alvorligt syg.

- Mopper ønskede ikke at få det frem. Hun havde ikke lyst, og så går hun alligevel ned på Haraldsborg (lokal bodega, red.) og fortæller hele banden. ”Mor det bliver du simpelthen nødt til at vente med. Vi kan ikke blive ved med at fortælle pressen, at de ikke må sige noget, når du siger noget til alle”, sagde Linse til SE og HØR i september.

Men 8. september valgte de at stå frem og fortælle, at Mopper var meget, meget syg. Godt to måneder senere sov hun ind omgivet af sin familie. Mopper blev 78 år gammel.

- Vi var alle hos hende og hyggede om hende præcis som vi plejer; vi grinede og fjollede og fortalte hende at vi elskede hende, til hun rejste afsted, skrev familien på Facebook mandag aften.

Se flere billeder af Mopper her:

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Sponsoreret indhold