Familien fra Bryggen23. november 2016

Sørger over Mopper: Trist Linse aflyser talkshow

Linse kaster håndklædet i ringen og aflyser stort talk-show i Ringsted. Sorgen er for stor til, at hun kan bære det.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse-kessler.jpg
 Foto: All Over Press)

Linse Kessler kan ikke mere.

Sorgen over hendes mors død tærer hårdt på hende, og derfor må hun aflyse sit store talkshow i Ringsted i dag.

Det skriver hun til sine fans på Facebook:

- I morgen har jeg et udsolgt talkshow i Ringsted, jeg har glædet mig rigtig meget, og tidligere på dagen i dag var jeg cool med stadig at afholde showet, men jeg må desværre kaste håndklædet. Jeg er simpelthen for ulykkelig til at kunne gennemføre. Det gør sgu for ondt indeni. Mopper sagde under sit sygdomsforløb, når jeg spurgte hende, om hun var ok med, at jeg tog afsted: 'The show must go on, Nogge'. Og ja, mor det er rigtigt. Men nu må Nogge snuppe et par dage. Så kære publikum, vi rykker showet, skriver hun.

Mandag mistede hun Mopper, der døde efter længere tids sygdom. I september kunne familien meddele, at Mopper var meget syg. En besked de havde holdt hemmeligt siden maj. Men sygdommen tog Mopper hurtigere, end de havde regnet med.

- Her til aften, klokken 18.25, gik vores kære, dejlige og elskede mor "Mopper" bort. Vi var alle hos hende og hyggede om hende, præcis som vi plejer; vi grinede og fjollede og fortalte hende, at vi elskede hende, til hun rejste afsted, skrev Linses bror, Mikkel Kessler, på sin Facebook, mandag.

Ann-Patricia "Mopper" Christiansen blev 78 år.

Se flere billeder af Mopper her:

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Sponsoreret indhold