Familien fra Bryggen 25. april 2019

Lebbe-Lone er tilbage: Giver lummer gave til Linse

Aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen" byder på et glædeligt gensyn med Lebbe-Lone. Og i vanlig stil har hun selvfølgelig tænkt sig at give en ret så lummer gave til sin gode veninde, Linse Kessler
Foto: TV3

Lebbe-Lone er en intet mindre end legendarisk kvinde, som vi alle har lært at kende i "Familien fra Bryggen". I aftenens afsnit vender den kække stjerne tilbage med en ret så pervers gave til Linse Kessler.

De to skal nemlig ud og købe noget så intimt som en ny bh til Linse, og farven har Lone selvfølgelig selv fået lov at vælge. Og den nye brystholder skal selvfølgelig være rød.

- Nå, så skal vi ud og købe brystholder, siger Lone med sin letgenkendelige hæse stemmer, da Linse henter hende.

Og den blonde realitystjerne er i lige så høj grad med på planen om deres lille shoppetur. Heldigvis skal Linse ikke selv have pungen op af sine stramme jeans.

- Homo-Lone og jeg skal ud og købe en rød bh, og det er homo-Lone, der giver, fortæller Linse, som i gennem hele klippet kalder Lone for homo-Lone frem for lebbe-Lone.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Se hele klippet her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Dronningen af Bryggen er dog ikke helt glad ved, at det er Lone, som skal punge ud for at købe en ny støtte til hendes forparti. Men det er sådan, det bliver.

- Jeg får det stramt med det, men samtidig bliver jeg også rigtig glad, for det er jo stort af hende. Så jeg siger tak, søde Lone, lyder det fra Linse.

Lone selv virker dog ret tilfreds med, at punge ud for den barmfargre TV-stjernes nye undertøj. På den måde har hun selvfølgelig også mere at skulle have sagt i beslutningen.

- Jeg tror ikke, det er helt tilfældigt, at det er en rød brystholder, jeg skal have i gave af Lone. Nej, for hun er nemlig en lummerfis. Hun glæder sig til at se den på. Hun skal med i omklædningsrummet, forklarer Linse Kessler.

Du kan se aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen" klokken 20.00 på TV3.

I videoen kan du se Linse Kessler afsløre frække detaljer om sit sexliv:

Sponsoreret indhold