Linse i sorg: Hendes elskede hund er død

Linse Kessler.

Linse Kessler.

(Foto: Dan Mariegaard)

Linse Kessler gennemlever i dag den største sorg, som hundeejere kan opleve.

Hendes hund Cino er nemlig afgået ved døden. Det skriver Linse på sin Instagram-profil.

- I dag kl. 11.50 ‘tjekkede’ min Konge ud. Kræften var desværre tilbage med stor alvor. Han var meget svag tilsidst, og ja... Ifht sygdommen virkede han klar, skriver Linse til et billede, hvor hun holder Cino. 

- Jeg ved at min seje muskelbøf i sit sind, på INGEN måde var klar til at smutte, men kroppen sagde noget andet, skriver Linse yderligere.

Artiklen fortsætter efter billedet

View this post on Instagram

I dag kl 11.50 ‘tjekkede’ min Konge ud Kræften var desværre tilbage med stor alvor. Han var meget svag tilsidst, og ja... Ifht sygdommen virkede han klar ? Jeg ved at min seje muskelbøf i sit sind, på INGEN måde var klar til at smutte, men kroppen sagde noget andet Der er med sikkerhed nogen af jer, der allerede har siddet med denne ubarmhjertelige beslutning ... Men hvad er valget ? Han skal leve en lille uge mere i smerter og forvirring, eller tjekke ud nu, i fred og ro med alle os som elsker ham så højt omkring sig herhjemme ? Fucking lortebeslutning, men faktisk ikke så svær som ellers beregnet, Cino har beholdt sin værdighed som den Konge han var TAK Cino Carlito ‘Drengen ved min side’ for 12 vidunderlige år i dit varme skønne selskab. DU var hunden der lærte mig så meget om hundesprog, signaler og kontakt, noget jeg slet ikke kan være foruden Jeg er så knust og revet i stykker, du vil aldrig blive glemt, og du lever videre i os (på billedet er Cino gået bort, og vi på vej til krematoriet) #cinoforeverinmyheart #minstorekærlighed #jeghåbermopperventerpåham #goodbyemyloyalbestfriend #kæftdetgørondtdether

A post shared by Linse Kessler (@linsekesslerofficiel) on

I sit opslag på Instagram fortæller Linse også, at hun er knust over tabet af sin elskede hund. 

- TAK Cino Carlito ‘Drengen ved min side’ for 12 vidunderlige år i dit varme skønne selskab. DU var hunden der lærte mig så meget om hundesprog, signaler og kontakt, noget jeg slet ikke kan være foruden, skriver Linse og fortsætter:

- Jeg er så knust og revet i stykker, du vil aldrig blive glemt, og du lever videre i os.

Cino skal efter sin død kremeres.

Også Linses gode ven, Niels "Moster Niller" Laigaard, har sendt en sidste tanke til Cino.

- Det er med smerte i hjertet, at jeg skal sige, at min prins og manden i mit liv, Cino, nu er i himlen, skriver "Moster Niller" til et billede af ham og Cino sammen.

Artiklen fortsætter efter billedet

I den seneste sæson af "Familien fra bryggen" har seerne også kunnet følge med i Linses store sorg over, at Cino var blevet ramt af kræft.

Linse har udover hunden Cino også hunden Jytte. Begge hunde har været en del af "Familien fra Bryggen". 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close