Åhh! Geggo deler SKØNT billede af sin lille charmetrold

Geggos datter er fyldt ni uger og en rigtig charmetrold. Det er hvert fald svært ikke at blive en lille smule blød i knæene, når man ser det nye billede af den lille prinsesse, som Geggo har lagt på sin Instagram-profil
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_tl.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Iført en rød bluse og med det skønneste smil… Ja, det er svært ikke at blive ret så blød om hjertet, når man ser lille Alba.

Hendes stolte mor – Geggo – har lagt det dejlige billede af Alba på sin Instagram-profil i anledningen af, at den lille ’Familien fra Bryggen’-spirrevip er fyldt ni uger.

- Min lille mus! Hun rocker min verden, skriver mor Geggo som kommentar til billedet – efterfulgt af hashtags som #jegerforelsket #tænkatjegharlavetnogetsåsmukt #jegelskerhendeoghendesfar #familie#love #babyA

Geggo er naturligvis ikke den eneste, der er stolt af det lille vidunder. Også Geggos mor – mormor Linse – er ved at revne af stolthed over lille Alba, der kom til verden fredag den 5. februar.

Linse har således selv lagt et lignende billede af lille Alba på sin Facebook-profil, og det skorter bestemt ikke på de positive ord fra Linse.

- Hvor heldig er jeg lige... Jeg skal tilbringe min aften med hende her den lille lækkermås, skriver Linse som kommentar til billedet af sit første barnebarn.

Alba er dæleme også en skøn lille baby!

Herunder kan du se et stort galleri med billeder fra Geggos liv:

Geggos vilde forvandling

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_29.png

Sponsoreret indhold