Familien fra Bryggen28. februar 2016

Geggo: - Jeg elsker at amme lille Alba

Geggo frygtede, at hun ikke kunne amme sin lille datter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_1.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)
Geggo og Cengiz blev for tre uger siden forældre til lille, nuttede Alba, og der er ren lykke på Bryggen i den lille familie.
Geggo har flere gange på sociale medier berettet om den nye tid som mor, og hver gang har indlæggene sydet af lykke over Cengiz og Alba, og Geggo lader til at nyde rollen som mor fuldt ud. Inden fødslen havde hun dog gjort sig tanker om, hvordan fødslen ville gå, og om hvorvidt hun ville være i stand til at give Alba bryst.
Det skriver hun på sin blog, hvor hun opremser tre ønsker, hun havde forud for fødslen:
- Jeg ville gerne føde naturligt. Jeg ville gerne føde uden smertestillende og jeg ville gerne kunne amme hende fuldt ud, skriver Geggo. Nervøsiteten omkring amningen skyldes, at Geggo af to omgange har fået implantater indopereret i brysterne, og at hun i forbindelse med det første af indgrebene - fejlagtigt - blev opereret i brystvorterne. Det fik Geggo til at frygte, at mælkekirtlerne var blevet skåret over, hvilket kunne resultere i, at hun ikke kunne amme Alba.
Men, men. Alt er godt! - Jeg ammer fuldt ud, og jeg elsker det, skriver Geggo på bloggen. - Det er simpelthen det hyggeligste og mest naturlige i hele verden at give mit barn mad på denne måde, selvom hun er en lille grov-æder, og jeg ammer MANGE gange i døgnet, fortsætter Geggo. Hun er bevidst om, at ikke alle mødre kan amme deres børn og kommer med en opmuntrende bemærkning til de mødre, der af den ene eller anden årsag ikke er i stand til at give deres barn bryst. - De siger at en god og kærlig mor ikke sidder i babserne – og det er også rigtigt. Havde jeg ikke været istand til at amme, eller havde jeg givet op som mange vist også gør, så var jeg stadig en ligeså god og kærlig mor, der var skam intet der var faldet af dér, skriver Geggo. Læs hele blogindlægget her. Se skønt billede af lille Alba herunder:

Sponsoreret indhold