Familien fra Bryggen 13. marts 2016

Se det her: Gravide Geggo som oliemaleri

Se oliemaleriet af Geggo her
Foto: Dan Mariegaard

At se sig selv på et oliemaleri er normalt forbeholdt kongelige og statsmænd. Men en lille skare af danskere, der er kendte af andre grunde kan også prale af det.

Store dele af Danmark har fulgt med i reality-stjernen Geggos graviditet. En af dem er den danske kunstner Carsten Møller, der tegner og maler under navnet SchmüllR. Han har malet et oliemaleri af Geggo.

- Jeg har malet billedet af Stephanie, fordi jeg søger efter gode motiver, noget nutidigt der fanger min interesse, og til tider for at udfordre mig selv.  Jeg synes Stephanie var smuk som gravid, og valgte da også tøj der fangede øjet, siger Carsten Møller til SE og HØR.

Han har tidligere malet et par andre populære personer fra Bryggen, nemlig Mopper og Linse. Den dygtige kunstner afslører, at han har brugt omkring tre uger på maleriet af Geggo. Det meste blev malet om aftenen, der ofte blev til nat.

Foto: SchmüllR

Du kan se flere af SchmüllRs kendis-malerier i galleriet herunder (Foto: SchmüllR)

Hvad der skal ske med Geggo-maleriet ved Carsten Møller ikke endnu.

- Jeg har ikke overvejet salg eller pris, men har da haft velgørenhed i tankerne, siger han.

Du kan se flere af SchmüllRs kendis-malerier i galleriet nederst.

I 2014 malede den danske kunstner Tal R et nøgenportræt af Medina. Kasper Nielsen, vurderingschef hos Bruun Rasmussen fortalte til SE og HØR, at man havde vurderet billedet til 100.000 kroner. Det blev senere solgt hos auktionshuset for 240.000 kroner, der alle gik til Bryd Tavsheden, der sætter fokus på vold mod børn og kærestevold. 

Kendte som oliemalerier

Sponsoreret indhold