Geggo afviser voldsomme rygter

(Foto: Aller Media)

Når man er en kendis, er virkeligheden desværre sådan, at der tit florerer rygter om en. Det har Geggo nu måtte indse.

For tiden går rygtet på, at "Familien fra Bryggen"-stjernen skulle være gravid. Det er et stort emne på den populære sladder-app "Jodel", hvor folk anonymt kan skrive opslag og kommentere på dem.

Men det gider Stephanie på ingen måde at høre på. Derfor har hun kommenteret det vilde rygte på sin Instagram-profil.

- Der har gået rygter om, at jeg er gravid i tre et halvt år, altså siden jeg fødte Alba. Overvejende mange børn jeg holder skjult alligevel, indleder Bryggen-divaen sit svar.

Artiklen fortsætter under billedet...

Geggo og Cengiz blev gift tilbage i maj måned (Foto: Thomas Laursen)

Den 29-årige realitystjerne virker bestemt ikke tilfreds med de rygter, der nu går om, at hun og Cengiz snart udvider familien fra tre til fire.

- Men for at svare på spørgsmålet: Nej, jeg er ikke gravid. Mon ikke i nok skal få det at vide, når det sker, og tiden er passende? Jeg tror det næsten, slår Geggo fast.

At Alba snart skal være storesøster er dog ikke det eneste rygte, som florerer på Jodel og andre sociale medier. Her tager Geggo igen affære.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sammen med mor Linse har Geggo og manden Cengiz længe levet som kendte mennesker, og de er derfor vant til, at der af og til florerer rygter om dem (Foto: Dan Mariegaard)

- Der går også rygter – jeg gætter på den der ”sladder-rygte-joke-app” – om at Cengiz sælger stoffer, at Alba er adopteret, og at vi ikke har vores hunde længere. Don’t trust everything you read, skriver Geggo.

Men heller ikke de rygter har noget på sig, slår den 29-årige mor fast under en spørgerunde på sin Instagram-story.

Se Geggo og Cengiz lege "Jeg har aldrig...":

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close