Geggo indrømmer: Var ikke forelsket i Cengiz i begyndelsen

I dag har de hus og hund – og en lækker lille datter. Og i foråret forseglede Geggo og Cengiz så deres kærlighed, da de sagde ”ja” til hinanden ved et storslået bryllup på Kokkedal Slot.

Brylluppet fandt sted fem år efter, parret havde mødt hinanden i en slikbutik på Islands Brygge – og nu sætter Geggo flere ord på det første møde – og afslører på samme tid, at hun ikke var hovedkulds forelsket i Cengiz i begyndelsen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Der var ingen bryllupsgæster på bryggen eller ceremoni på Haraldsborg, da Stephanie ”Geggo” og Cengiz sagde ja til hinanden. Det kunne nemlig ses i et afsnit af realityserien ”Familien fra bryggen”, at de to var stukket af og blevet gift i Las Vegas, til mor Linses store forargelse. 
Helt forarget behøvede den barmfagre bedstemor dog ikke at være, for vielsen viste sig vist ikke at være heelt juridisk bindende, selvom de to holder fast på at de er blevet gift.

Geggo og Cengiz mødte hinanden i Cengiz' slikbutik på Islands Brygge. Foto: Thomas Laursen

Det sker i det nye Viafree-program ”Best of Bryggen” – et program der i otte afsnit fortæller de bedste, sjoveste, vildeste og mest rørende øjeblikke fra de første 15 sæsoner.

Her afslører Geggo, at det faktisk var Linse, der i sin tid forsøgte at sætte parret sammen – mens Geggo havde en anden kæreste vel at mærke:

- Cengiz og jeg mødte hinanden på en lidt fjollet måde. Han havde en slikbutik, han var candyman, lige over for, hvor min mor boede. Og så en dag, jeg var hjemme hos min mor, sagde hun – meget upassende faktisk for jeg havde en kæreste – ”Gegs, har du set ham, der har slikbutikken?”, fortæller Geggo i det nye program, hvor hun også afslører, om hun var forelsket med det samme:

- Det var jeg ikke i starten – der tænkte jeg bare, at jeg ville have nogle gode ture på ham, lyder det kækt fra Geggo.

Artiklen fortsætter under billedet...

Geggo og Cengiz var til Zulu Awards, mens Alba blev passet.

Parret til Zulu Awards i 2018. Foto: Thomas Laursen

Kærligheden til Cengiz spirede dog hurtigt, og de begyndte at date i sommeren 2014.

De blev officielt kærester på Facebook 12. oktober 2014 - og det strømmede straks ind med lykønskninger til det unge par.

Til at starte med medvirkede Cengiz ikke meget i ”Familien fra Bryggen", men i marts 2015 begyndte han for alvor at tone frem i det populære program.

Dengang udtalte en forelsket Geggo, at Cengiz var "the one":

- Jeg er så forelsket. Cengiz er min søde dejlige kæreste. Jeg er overbevist om, at han er 'The One', udtalte Geggo i et afsnit af "Familien fra Bryggen" i slutningen af marts 2015 og tilføjede:

- Cengiz er rigtig god til at håndtere mig og rigtig god, når jeg er en umulius. Og så er han god til at få mig ned på jorden. Vi er bare gode for hinanden. Det er trygt, og det er rart, og jeg er glad.

Du kan se det nye klip herunder – og se hele programmet på Viafree:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close