Familien fra Bryggen14. oktober 2019

Nu udgiver Geggo en bog om sit liv

"Familien fra Bryggen"-stjernen udgiver langt om længe en bog, der kommer til at handle om hendes liv - I hvert fald noget af det
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_11.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Fans af Stephanie "Geggo" har længe hungret efter at få lov til at læse en bog om hendes liv, og nu kommer deres drøm endelig til at gå i opfyldelse.

Til foråret udgiver Geggo nemlig en bog, der handler om lige netop hendes liv - Eller i hvert fald noget af det.

- Jeg kan med stolthed, spænding og allermest glæde fortælle jer, at det vi er igang med at skyde på billedet her, er forsiden til min bog som efter planen udkommer foråret 2020, skriver Geggo på Instagram og fortsætter:

- Det bliver ikke en uddybning af min barndom (det har vi prøvet - det skal vi ikke ud i igen) - og alligevel kommer der faktisk lidt derfra også.

- Den kommer mest til at handle om at gå fra en rebelsk teenager med stor hang til alkohol, dårlig økonomi og ikke styr på noget som helst, til mor med stort M, og selvstændig erhvervsdrivende. Den forandring i alle tit taler om, og dét at blive voksen, skriver Geggo yderligere.

Artiklen fortsætter efter billedet

Dermed virker det altså til, at det kun er Geggos teenageår, der kommer til at få en plads i bogen.

Og det kan dermed godt være, at det var lige netop en beskrivelse af barndommen, der var problematisk for Geggo, da hun tilbage i 2016 trak sig fra arbejdet på det der endte med at blive bogen "Mopper og mig", som Linse Kessler udgav sammen med sin mor.

Geggo skulle nemlig også have været en del af bogen, men hun endte altså med at sige farvel til projektet, inden det nåede at udkomme på print.

- Jeg ved godt, at jeg skuffer folk. Jeg skuffer min mor. Men det er mit valg, og det er mit valg, fortalte Geggo efterfølgende i et afsnit af "Familien fra Bryggen".

Heldigvis har Geggo og Linse fået talt ud om tingene, efter bogen "Mopper og mig" udkom i foråret 2017.

Nu kommer den bog, som Geggos fans så længe har ønsket sig, altså endelig. Datoen for udgivelsen er endnu ikke offentliggjort.

Sponsoreret indhold