Så dyrt var Geggo og Cengiz' bryllup

Der blev ikke sparet på noget, da Geggo og Cengiz blev gift i lørdags
https://imgix.seoghoer.dk/cengiz_og_geggo.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Der blev brugt masser af penge, da Geggo og Cengiz i weekenden blev gift med hinanden.

Det afslører Geggo i aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen".

- Vores bryllup løber op i en halv million kroner eller sådan noget, og derfor ved jeg også godt, at Cengiz måske ikke synes, at det er det fedeste i verden, at jeg har bestilt nogle ting, der koster flere tusinde kroner, uden at spørge ham, siger Geggo i aftenens program.

Linse mener da også, at datteren er gået lidt over gevind. Hun ville i hvert fald ikke selv bruge så mange penge på et bryllup.

- Det bliver jo en oplevelse for alle gæsterne, lyder det dog alligevel fra Linse.

- Økonomisk set kan jeg også godt lidt fortryde nogle gange, siger Geggo, der blandt andet har bestilt en popcornbuffet og ekstra blomster til alteret.

Se klippet, hvor Geggo afslører, hvor mange penge, de bruger på brylluppet, herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Et af de spørgsmål, der er gået igen de seneste dage, er, hvor meget TV3 har måttet punge ud for at få lov til at vise brylluppet på TV.

Det har Geggo selv svaret på tidligere i dag. På sin Instagram-profil fortalte hun nemlig, hvordan det hele hang sammen.

- TV3 har ikke betalt nogle penge til brylluppet. Vi har selv betalt hver en krone - dog har vi fået en meget fin bryllupsgave i form af en Christiania Cykel, skriver Geggo.

På Instagram løfter Geggo også sløret for, hvor meget vi som seere får lov til at følge med i aften.

- Vi filmede kun før og under selve ceremonien, fortæller Geggo, hvilket altså betyder, at seerne ikke får lov til at komme med til bryllupsmiddagen, festen eller til brudevalsen.

"Familien fra Bryggen" bliver vist i aften klokken 20.00 på TV3.

Sponsoreret indhold