Familien fra Bryggen29. april 2019

Se billedet: Geggo viser brudekjolen frem

For første gang siden sit bryllup i lørdags, har Geggo og Cengiz fra "Familien fra Bryggen" givet deres mange følgere et glimt af festlighederne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_og_cengiz_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

I lørdags blev Stephanie "Geggo" Karma Christiansen og Cengiz Salvarli endelig gift. Det gjorde de ved et storslået bryllup på Kokkedal Slot.

null

Brudeparret har dog været helt stille på de sociale medier, hvor de intet har delt fra deres store kærlighedsfest. Men nu bryder "Familien fra Bryggen"-stjernerne endelig tavsheden.

I et ret så koordineret opslag viser både Geggo og Cengiz nemlig deres kærlighed frem på Instagram. Og nå ja, vi får da også endelig lov til at se den smukke brudekjole helt tæt på.

Artiklen fortsætter under billedet...

Og man må sige, at kjolen har været værd at vente på. Geggo ser intet mindre end fantastisk ud i sin smukke brudekjole.

null

Den nygifte realitystjerne virker da også ret så begejstret for sin kjole og sin flotte mand, som i dagens anledning var trukket i et stilfuldt, bordeaux jakkesæt.

- Den mest magiske weekend i hele mit liv - jeg har aldrig været mere forelsket, skriver Geggo til billedet.

Også Cengiz har delt ud af godterne til sine mange følgere. På hans Instagram har han nærmest samtidig med sin kone delt et lige så skønt billede fra brylluppet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_bryllup_tsl_20190427_0080.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Her ankommer Geggo til brylluppet i en hvid limousine (Foto: Thomas Laursen)

- En helt igennem fantastisk bryllupsweekend er slut, og jeg har fået min kone med hjem! Jeg elsker dig af hele mit hjerte, og jeg glæder mig til at tilbringe resten af livet med dig, skriver Cengiz ganske romantisk.

De mange "Familien fra Bryggen"-fans, der sidder derude, kan se frem til at se meget mere fra det overdådige bryllup. Tidligere i dag blev det nemlig afsløret, at der til sæsonafslutningen på TV3-hittet på torsdag er en masse med fra brylluppet, som blev holdt på Kokkedal Slot.

Det kom frem, da programmets egen Instagram-profil delte en skøn video, hvor man kan se en meget nervøs Geggo forud for sit bryllup.

Se Geggo ankomme til brylluppet her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold